Okategoriserade

Här bor vi!

Minns ni att jag för några månader sen visade en bild på huset där vi skulle flytta in i? Jag har glömt att säga det, men det var inte där vi först trodde. Det var ett helt annat område, ungefär 15 min promenad bort från där jag trodde att det var. Men det gör ingenting, det här området känns faktiskt ännu mera barnvänligt och det kryllar av barnfamiljer, både i vårt hus och det jättelika villa-radhus-området på andra sidan gatan 🙂 Jag tycker det är jättekul att många av våra grannar har barn i samma ålder och jag hoppas det blir massa trevliga playdates, middagar och annat skoj tillsammans med dom 🙂

Här bor vi!

20140911-173901-63541212.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.