Okategoriserade

Zumba för första gången

Idag har jag varit på Zumba för första gången. Det var jätteläskigt, JÄTTESVÅRT och kul!!! Jag kände mig som stel som en pinne och kunde knappt vicka på rumpan eller nånting haha! Och instruktören vickade inte bara på rumpan. Hon vickade på brösten också! Herregud! Hur gör man det!?! Jag måste hem och öva!

Jag tänkte se om jag hittar några videos på youtube på hur man gör dom klassiska zumba-stegen så kanske jag slipper känna mig lika fånig nästa gång! Tips på videos för nybörjare på zumba mottages tacksamt!

Blir man bättre på Zumba nån gång? Hjälper det om man kör en gång i veckan? Lär man sig då? Det skulle ju vara kul att vara bra på det! 🙂

Lucas ligger och sover på sin svettiga mammas bröst nice 🙂

20130704-004221.jpg

4 Comments

 • Emely Tuväng

  Fin bild på er! 🙂 Jag har aldrig kört Zumba, men däremot Vatten Zumba och det var skitsvårt i början, men man lärde sig efter bara några gånger! Borde vara likadant ”på land” ju för det är ju svårare i vatten! Kram

  • Emma

   Emely, vattenzumba är ju hur kul som helst! Fördelen med det är att ingen märker om man gör fel!! Haha!!

   Eleonor Jag funderar på om jag skulle göra det också, så att jag slipper känna mig som ett stort kylskåp som försöker skaka på rumpa och tuttar!

   Hannah, ja så fort man lär sig kan man känna sig sexig 🙂 så långt har jag inte kommit än haha!

 • Eleonor

  Man lär sig ju mer man gör det! 🙂 Zumba är skitkul. Jag köpte dvd skivorna först och lärde mig stegen innan jag gick på passen. Det var för att jag inte ville känna mig helt borta 😉
  Men man kommer snabbt in i det. Oftast har instruktörerna samma pass några gånger innan de byter och gör något nytt. Så att man ska hinna lära sig stegen och få ut något av det.
  Så går man en gång i veckan (vilket jag började med) så lär man sig fort.
  Testa! Det är superkul och bra träning! 🙂
  Jag ska sätta igång när jag kämpat ut ungen och sen får börja träna igen. 🙂
  Kram Eleonor

 • Hannah

  Åh Gud jag älskar zumba: Man får känna sig kvinnlig och sexig samtidigt som man tränar – kan det bli bättre! För mig som step-up instruktör är det dock jättesvårt att lära om från ”raka steg” och ”stel kropp” till att svänga på både rumpa och tuttar! Jag började med zumba 6 v efter Elis förlossning och det blev milkshake för honom då 😉 Men lugn, du kommer lära dig ganska snabbt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.