Brasilien,  Träning

Tränings, studs och knip

Igår var det ju strejk så när jag kom till gymmet var det stängt, men nu verkar det som strejken är slut och allt är påväg att bli normalt igen. Fast det lär inte bli normalt förrän imorgon. Men idag verkar det som boxen är utomhus och då kanske det inte spelar nån roll att det är strejk.

Hur som helst så var jag iaf på boxen iförrigår. Det var lite mer aerobics på måndagar och faktiskt ingen box alls. Jag tyckte bättre om det. Hellre 50-60 min träningen än att stå stilla dom sista 20 minuterna som man fick göra när det var box. En del av träningen i måndags var att man skulle hoppa på en studsmatta. Jag har typ aldrig gjort det och var skiträdd att jag skulle råka hoppa av den lilla lilla studsmattan (alla hade varsin), men det var inte det största problemet. Största problemet var att det läckte lite kiss vid hoppen. Inte mycket alls, men jag har inte läckt så på typ 1 år så det kändes ju inte alls kul. Så nu har jag börjat med knipövningarna igen. Sitter här och kniper just nu! Minns ni när jag skrev om att knipa och funderade på knipkulor? Efter det fick jag ett mail från Kinoshopping som frågade om jag ville testa ett par knipkulor! Jag blev väldigt överraskad och det ville jag ju såklart! Så när vi kommer hem till Sverige så ska jag prova att använda dom i duschen så som J tipsade om 🙂

Här är min arm i måndags, förhoppningsvis kanske även den kan bli lite starkare fast av Box-träningen inte av knipkulorna 🙂

20140528-134400.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.