Brasilien,  Träning,  Viktnedgång

Tränat i Brasilien!

Jag kom nyss hem från gymmet för första gången på 5 månader! Känns så jävla gött! Endorfinerna sprudlar och jag är alldeles lycklig!

20140508-223608.jpg
Nya träningskläder, jag hade ju inte med mig några till Brasilien…

Det var ett ganska skruttiga gym. Men det är det man får om man inte är beredd att betala cirka 750 kr som det kostar per månad att träna här. Gymmet jag valde får jag betala 360 kr i månaden för. Det som var skruttigt var att många av maskinerna var gamla och i spinningsalen så funkade bara 5 cyklar av 15! Så det var en tjej som inte fick plats och instruktören stod jämte cyklarna för han hade ingen cykel. Efter spinning-klassen var det en klass som hette GAP som skulle vara mage och ben, antar att den skulle vara lite som Mage Rumpa Lår i Sverige men det kändes som jag fick träna hela kroppen på den. På den var det först uppvärmning på en studsmatta och sen var det cirkelstryketräning med vikter både i händerna och runt anklarna. Jag är ganska säker på att jag kommer få träningsvärk imon 🙂 Det var två klasser på cirka 45 min – 1 timme vardera. Innan det så tränade jag på gymmet i 45 min. Instruktören var nämligen en halvtimme sen och det bar absolut inget konstigt med det… Förmodligen helt normalt för det gymmet.

20140508-223621.jpg

Idag var bara provträning (jag fick betala 60 kr för det) men det var bra att få prova innan. När jag var på spinningklassen så tänkte jag att hit ska jag nog aldrig gå igen men när jag var på GAP-klassen så kändes det riktigt bra. GAP har dom två gånger i veckan. Det som jag gillade allra allra bäst var tjejerna på klassen. Ett sånt himla gott gäng! Speciellt en tjej som jag pratade jättemycket med, hon följde till och med mig hela vägen hem trots att hon bodde närmare gymmet än vad jag gör! Så himla gullig! Henne hoppas jag verkligen att få träffa mer. Vi bytte Facebook 🙂

Jag har bestämt att jag ska träna där en månad iaf. Efter den månaden bestämmer jag om jag ska fortsätta.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.