Okategoriserade

Lägenhetserbjudande!

Åhhhh vet ni vad! Jag är alldeles varm i kroppen just nu! Vi har fått lägenhetserbjudande!!! Alltså ett erbjudande om en hyresrätt! En helt nybyggd fräsch lägenhet bara några meter ifrån där vi bor nu! Jag har länge varit inne på att hyra lägenhet innan vi köper en ny, just för att kunna sälja innan vi ska köpa för då vet man ju hur mycket man har att röra sig med! Dessutom är vi ju i princip garanterade att slippa dubbla hyror när det är dags att köpa nytt eftersom vi har en fast uppsägningstid på hyresrätten. Perfekt!

Min mamma och syrra bor fortfarande i vår lägenhet så tills dom har hittat något större behöver vi inte bekymra oss för försäljning utan vi kan lugnt tagga ner och flytta in i den nya lägenheten när vi kommer hem. Ja, för inflytt är 1:a augusti och vi kommer hem 26:e juli

Jag är så glad! Kan det bli bättre? Lägenheten har två sovrum, ett till oss och ett till Lucas 🙂 Det större sovrummet har en walk-in-closet! Hela lägenheten har parkett och i hallen är det grå klinker. Stor helkaklat badrum i vitt och grått med dusch med glasvägg, spegelskåp, tvättställ med kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Vardagsrummet och köket är en öppen planlösning, det är väl det enda minuset för det känns som möbleringen med vår soffa kommer bli ett litet problem. Men säkert inget större problem än att vi kan lösa det såklart! Men helst av allt hade jag velat ha en vägg mellan kök och vardagsrum. Köket har släta vitmålade luckor med bänkskiva i laminat och är utrustat med diskmaskin, kyl och frys. Och så är det balkong i sydvästerläge. Nästan samma vinkel som lägenheten vi har nu så jag gissar att vi får kvällssol.

Vi har tackat ja och längtar redan tills vi ska flytta in!!!!

20140509-173018.jpg
Nån som har något bra förslag hur man möblerar ett sånt här vardagsrum om man har en stor divansoffa med en stor divan på höger sida och en mindre på vänster sida (om man tittar framifrån).

6 Comments

 • Mia

  Sälj soffan och köp 2 stycken + en stor fotpall. Vi hade öppet sådär i vår gamla lägenhet. Vi köpte en 2 sits och en 3 sits plus en stor fotpall (som fungerar som divan). Enklare att möblera så 😉

  Så skönt att det löste sig med lägenheten;) grattis! Då har ni verkligen något roligt att se fram emot när ni kommer hem!

 • My

  Ställ soffan i ”mitten” av rummet med ryggen mot fönstret. Borde funka om soffan inte är för lång. Blir ett luftigt intryck. Å man behöver inte alltid möblera utefter väggarna. Grattis till nya lyan!

 • Josephine

  Va kul! Grattis! Härligt med nyproduktion!
  Går det inte att ha soffan med ryggen mot fönstret (ut mot balkongsidan) och tvn där dom har den på ritningen?

 • Erika

  Grattis vad roligt med lägenheten!
  Vi hade också en sån där planlösning i vår förra lägenhet. Svårt att veta hur stort det är i er, men tror det bara att det är snyggast att rita upp det sådär. I vår gick det att ställa soffan lite hur man ville, men hade den mot stora fönstret. Något som jag trivdes väldigt bra med var däremot att vi vred på köksbordet och hade det mitt i köket eller vad man ska säga. Ett ganska stort köksbord som man kan göra till långbord vid stora middagar 🙂

 • Thaimorsan

  Glöm min förra kommentar att jag hade missat detta hehe. Är lgh vid vägen mot öf fyrklöver? Har ni stått i kö länge? nice ju!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.