Förlossningsskada,  Okategoriserade

Stort reportage med mig +2 till i Amelia

I januari var jag uppe i Stockholm och fotades och intervjuades av tidningen Amelia! Minns ni? Nu är tidningen ute! Prenumeranterna fick den idag och jag tror den kommer finnas i butik 8:e mars (alltså på söndag) om jag har uppfattat allt rätt 🙂 Jag har inte tidningen än så jag är jääättenyfiken på att få läsa!!! Den första som fick syn på mig i tidningen var en av Lucas förskolepedagoger som tog en bild och slängde upp på instagram med en tagg på mig 🙂

Jag frågade ju om ni kunde gissa i vilket ämne som jag blev intervjuad och det var några av er som gissade rätt 🙂 Jag är me om min förlossningsskada. Efter förlossningen så fick jag ju sys väldigt mycket inuti. Ärret läkte ihop och blev alldeles stramt, ungefär som en hårt åtsnörad gympapåse. Det blev för trångt, det gick inte att komma in. I 9 månader gick jag runt i det tysta med mitt problem i tron om att jag var för klen för smärta. Att jag inte klarade av att ”härda” första sexet för jag hade fått höra att det skulle göra så djävulskt ont första gången. Ni kan läsa mer om detta i kategorin Förlossningsskada här på bloggen och så kan ni såklart köpa tidningen och läsa om min och 2 andra mammors berättelser!

 

(null)

 

 

Jag var väldigt stylad inför fotograferingen 🙂 Samma vecka fixade Studio avenyn fransar, hår och en spraytanning på mig. Och på fotograferingsdagen sminkade makeup-artist Åsa Östergren alla oss och fixade även håret. Jag ville ha lockar 🙂

Fotografen var grymma Theresia www.theresia.se

(null)

 

En av dom andra mammornas historia finns redan att läsa Amelias hemsida, HÄR!

Nedanför har ni en liten sneakpeak från Ann-Sofies intervju. Hennes förlossning gick så illa som det kunde gå och där blir det tyvärr inga fler barn 🙁

amelia

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.