Förlossningsskada

Jag ska vara med i radion!

Japp, ni läste rätt! Nu ska jag vara med i P4 Sjuhärads morgonprogram! Dom hade läst min artikel i Borås tidning och nu vill dom att jag ska komma till Radio P4 i Borås och vara med i morgonprogrammet där klockan 7.30 på tisdag! Så spännande! Men också snäppet ännu mera nervöst! Nu hinner ju inte längre tänka igenom mina svar utan det här är LIVE!!! Jag kommer säkert vara jättenervös och tappa ord och så! Jag har ju inte pratat så mycket svenska det senaste året, bara lite med Lucas och Jair 🙂 Så ordvalen kanske inte alltid är dom bästa haha! Jaja, det kommer säkert gå bra! Jag tycker så klart att det ska bli jättekul!

Tror ni ska kunna lyssna online på P4 Sjuhärads webbradio HÄR! Missa inte det! 7.30 på tisdag 🙂

Jag har kommit över en bild på hela min artikel i BT. Jag har letat men artikeln har inte kommit upp på nätet, lite synd tycker jag eftersom nätet är min plattform som bloggare. Men nu när jag fick tag på bilden så måste jag ju lägga upp den såklart, så att ni kan läsa!

bild

Klicka på bilden och zooma in med hjälp av webbläsaren så ska ni kunna läsa artikeln 🙂

Och här är en bild på första sidan där jag är med nere i ena hörnet!!! 🙂

20140810-174735-64055016.jpg

 

Jag är väldigt glad att jag ställde upp. Det är flera som har hört av sig och sagt att det var modigt gjort! Både män och kvinnor! Jag fick sms från en före detta manlig kollega, meddelande på fb och till och med pappas chef sa till pappa att det var bra gjort! Jag är otroligt glad för den fina responsen från alla och stödet från er läsare, ni är fantastiska!!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.