Okategoriserade

Före- och efterbilder Excellent Smile

Jag älskar mina nya vita tänder som jag gjorde på Excellent Smile! Idag har jag tagit en lite bättre efter-bild så att ni kan se hur bra det verkligen blev. Jag vet att det inte är exakt samma ljus och så, men jag tror ni kan se att skillnaden är enorm iaf! Tänderna är mycket vitare över hela tänderna, men det som gjorde störst skillnad är nog att det gula mellan tänderna försvann. Kolla in mina hörntänder liksom! Vilken skillnad! Jag är kanonnöjd!!!!

20140810-104153-38513323.jpg

Jag tog före- och efter-närbilder när jag var Excellent Smile också, men som ni ser på min före-bild så är min läpp deformerad. Den blev så efter en olycka och det är något jag skäms jättemycket för. När vi tog efter-bilderna på Excellent Smile så tyckte jag att mitt leende såg ännu snedare ut så jag ville inte lägg upp dom bilderna.

Just det, jag tänkte berätta också att en av mina framtänder har en liten gul fläck också. Den kommer inifrån tanden så som den vita fläcken jag skrev om i förra inlägget. Den går inte bort eftersom den också är från att jag slog ut en mjölktand när jag var liten. Ibland när man bleker tänderna så kan sådana fläckar bli mer framträdande ett tag efter behandlingen. Jag tycker att den syns lite på en del av mina bilder så därför tänkte jag förklara var den kommer ifrån så att ni inte tror att den berodde på behandlingen.

Hur gick det med ilningarna då?
Ja, usch dom ja, dom var ganska så jobbiga första 1,5 timmen efter behandlingen. Jag gick hem och tänkte hur sjutton ska jag kunna prata med min kompis Linda ikväll utan att göra grimaser för att det ilar till hela tiden. Men så, 1,5 timme efter behandlingen så var dom nästan helt borta! Det ilade till då och då men det gjorde inte längre ont utan var mer obehagligt. Dagen därpå så var dom helt borta! Jag är jätteglad att jag gjorde behandlingen med Super Seal för det tar ju bort ilningarna till 80% och så slipper man oroa sig för att man ska äta något som missfärgar tänderna.

20140810-112735-41255351.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.