Brasilien

Ja, jag längtar hem

Efter en läsarfråga, har jag bestämt att jag ska försöka fokusera på lite positiva saker med Brasilien och berätta för er. Kanske kan det dämpa min hemlängtan lite.

Läsarfrågan:

Hej Emma
Kul att läsa om ditt liv där borta även om jag läser mellan raderna att du kanske börjar längta hem?
Jag är ändå nyfiken på vad du gillar mest med landet och folket? Du har skrivit mycket om det som är jobbigt och som du inte gillar, men finns det något från Brasiliens kultur som du VILL ta med dig och ge vidare till Lucas?
Kram Anna (Pilotfrun)

Svar: Ja, du har faktiskt helt rätt. Jag längtar hem. Det är regnigt här för det mesta nu så det går inte att gå till stranden eftersom dom släpper ut avloppsvatten på stranden och det är farligt att promenera själv på gatorna. Jair är inget fan av att promenera så ja sitter mest hemma. Vem deppar inte av det? Men yes, jag ska försöka tänka ut några saker som jag verkligen gillar med Brasilien och berätta för er. Det kommer ett första inlägg senare idag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.