Efterlängtad vän från Rio de Janeiro

Idag kommer en av mina absolut bästa kompisar hit och spenderar några dagar med oss. Herregud vad jag har längtat efter den här tjejen, speciellt nu när det har varit jobbigt här. Den här tjejen är full av liv och får mig alltid på bra humör! Hon och jag kombinerar så jäkla bra så att det är nästan svårt att förstå hur det går till. Jacke pratar sjukt snabbt och ibland hinner jag inte med men hon är snabb i svängarna och repeterar ofta så då går allt in haha! Hon är nog min brasilianska motsvarighet för jag pratar också väldigt snabbt fast bara på svenska haha 🙂

 

Den här bilden tog vi när Jacke hälsade på oss i Sverige 🙂 Det var så himla kul att hon kom och besökte oss där. Nu ser jag framemot några fartfyllda roliga dagar tillsammans med henne här i Salvador 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Åh så roligt :). Hoppas ni får det kul tillsammans 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här