Träff med vattengympamammorna

Nu är jag och Lucas på väg till linneplatsen för att möta upp dom andra mammorna från vattengympan. Skönt att komma ut lite idag för igår fick jag ju vara hemma för att jag hade så ont av foglossningen.

Som vanligt så är jag sen till vår träff, vi skulle träffats för en kvart sen. Men det är inte lätt när Lucas skriker så han nästan inte kan andas varje gång jag försöker lägga ner honom! När jag tog upp honom dom första gångerna verkade han inte allt för sur iaf för det gick att få honom att skratta när han hade lugnat sig lite… men sen på slutet var han bara arg och ledsen hela tiden! Han var väl trött så nu sover han i vagnen.

20130523-111511.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här