LOPPIblogbag Minicare

Förra veckan fick vi hem ett helt hudvårdspaket till Lucas! Det var LOPPIblogbag Minicare som kom 🙂 Vi använder alltid tvål och shampoo till Lucas eftersom han har så mycket hår, men han brukar inte bli torr så vi brukar inte smörja in honom. Men även hans hud kan behöva bli insmord efter till exempel ett besök på badhuset så i lördags tog jag med hela kittet och körde lite spa med Lucas på badhuset 🙂 Både mamma och son fick gå därifrån insmorda med härliga produkter 🙂

(null)

 

I blogbagen fanns detta:

  • Minicare Kräm som är en extra fet kräm (60% fett) som går snabbt in i huden. Krämen bildade inte ett sånt där tjockt irriterande lager som en del krämer gör. Krämen är etxra bra mot torr hud, atopisk hud och eksem. Fri från färgämnen och parfym.
  • Minicare Washlotion är en extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Jag har provat med vatten, men nu när jag läser detta måste ju givetvis prova utan vatten också!! Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.
  • Minicare Baby Mousse är ett shampoo samtidigt som man kan använda den som tvål. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.
  • Minicare Baby Oil som mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Den kan användas i badvatten eller direkt på huden. Passar även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.
  • Minicare Baby Zinc Cream som är en unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Den skyddar ömtålig hud och är vattenvisande. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Jag tycker alla produkterna har fungerat väldigt bra till Lucas hud och hår. Jag måste också passa på att tipsa om världens bästa knep för att göra rent bajsiga små rumpor eller kletiga små halsveck!! Blöt en torr tvättlapp, håll på ordentligt med babyolja och torka. Allt som du torkar kommer fastna på tvättlappen!! Den blir som en magnet som drar åt sig smuts!! Babyolja är faktiskt den babyprodukt som det går åt mest av hemma hos oss 🙂 Babyolja är också världens bästa glidmedel! Mycket skonsamare för underlivet än glidmedel och jag lovar, det blir glidit!! 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här