Okategoriserade

Tipsa om julkalendern på socialt media

Jag fick en fråga om vad jag räknar som socialt media när man ska tipsa om min julkalender. Jag vill ju att alla ska kunna vara med i kalendern, dock kommer man behöva facebook eller instagram för nån enstaka tävling (tror det bara är en) men resten ska alla kunna vara med i 🙂

När ni ska tipsa om min blogg vill jag helst att ni gör det där ni når ut till mest folk 😀 Till exempel facebook, egen blogg, instagram, twitter eller om ni själva har nåt annat förslag 🙂 Om ni inte är medlem på något socialt media eller har någon blogg så går det även bra att tipsa genom att maila 5 vänner och kopiera in mig så att jag ser att ni har mailat 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.