Okategoriserade

Sticka till bebis

Igårkväll satt jag och tittade lite på nätet efter stickmönster och hittade en hel del gratis stickmönster som jag tänkte försöka mig på. Bland annat de här:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här blå filten funderar jag på att sticka, men jag vill att botten ska vara en färg och rosorna i en annan ungefär som den grårosa filten till höger. Men jag vill inte använda rosa i filten eftersom vi ska ha en liten grabb, så jag funderar på babyblå botten och sen naturvita blommor för att få lite perspektiv på blommorna. Kanske babyblå botten, naturvita blommer med gult i mitten och det yttersta bladet som är mörkblått på bilden kanske kan vara grönt? Hmm.. ska grunna lite på det tror jag.

Jair gillade inte alls filten… han säger att en pojke ska inte ha en filt med blommor på 🙁 haha!! Om ni har några andra tips så tar jag tacksamt emot! Jag vill inte ha enfärgat!!

Dom här andra söta kläderna tänkte jag också försöka mig på. Ni hittar alla mönster på www.garnstudio.com

3 Comments

  • Mommo

    Jättesöta kläder speciellt första bilden en ljusblå (grå) overall. Filtarna är virkade rutor som är ihopsydda till en filt, roligt att göra och orkar man inte göra hela filten blir den en kudde! Jag har en 🙂
    Kramisar

  • Emma

    Hej Mommo! Ja, den ljusblå (grå) overallen är mitt favvoplagg. Bra tips att göra filten till en kudde om man inte orkar färdigt! Kram

    Monica, bra när man kan överlämna en del av jobbet till blivande mormor 😀 Kul att göra nåt själv också tycker jag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.