Takhängd vagga – perfekt till liten lägenhet!

Mamma kommer på besök så jag gör ett gravtest så att jag vet om jag kan dricka vin och äta mögelost om mamma är sugen på det. Gravtestet var negativt, men jag kände mig heller inte gravid så det var ju kanske inget konstigt resultat av testet!

.

När mamma var här så pratade vi ju såklart en del om bebisen. Jag frågade vad mamma tyckte om att ha en bebis i vår lilla lägenhet under första året och hon trodde inte att det skulle vara några problem.

.

Mamma hjälpte mig också att sätta upp en krok i taket för min taklampa som jag köpte på Gekås någon vecka innan. Det var jättejobbigt att sätta upp kroken, borren vara alldeles för klen och taket för hårt, men vi fick dit kroken tillslut.

När mamma hade kommit hem till sig sedan skickade hon en länk med en takhängd vagga till mig på facebook. Jag blev överlycklig! Min härliga goa mamma gick hem och tittade efter vagga till vår blivande bebis! Åhh, vad glad jag blev! 😀 😀 😀

En sån ska vår bebis sova i!

Leander takhängd vagga

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här