Julkalender

Julkalender på På Smällen!

Idag blev det äntligen helt klart! Ja, jag ska ha en julkalender för er läsare här på bloggen med start 1:a december. Varje morgon kommer jag öppna en lucka i min julkalender och bakom varje lucka döljer sig en sponsor med ett generöst tävlingspris! Varje tävling pågår endast under 1 dag så det gäller att vara på hugget! Det här får ni INTE missa!!! Ni som inte redan följer mig, och som inte vill missa detta, börja följ mig via Bloglovin HÄR!!! Då missar ni ingenting!

För att vara i med i tävlingarna vill jag att ni tipsar om min julkalender på valfritt socialt medie. Detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se ! Självklart får man gärna tipsa fler gånger, då blir jag bara glad, men en gång räcker! Jag vill att alla ska kunna vara med därför går det bra med vilket socialt medie som ni vill, bara jag kan se att ni har tipsat, antingen genom att länka eller ta en print screen. Använd gärna bilden här nedanför 🙂

Det går bra att tipsa redan nu! Då behöver ni inte tänka på det när kalendern väl är igång 🙂

20131128-175956.jpg

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.