Tips på lack som håller 1 vecka?

Nagellackstips mottages tacksamt! Jag är trött på att gå runt med omålade naglar, jag vill fräscha upp mig lite och jag älskar att ha fina naglar 🙂 Men jag orkar inte hålla på och måla nytt nagellack varannan dag. Ja, för när man tvättar händerna så ofta som en småbarnsmamma gör, så håller nagellacket max en dag sen börjar det flaga. Jag hade tänkt köpa Depends gellack när vi kom hem från Brasilien, men det förbjöds ju här i Sverige i somras. Jag fick veta det av en vän som använder Depend Gellack och som tycker det är kanon! Och nu när jag satt och läste på Lyko så fick jag se en artikel om just det här. Läs gärna den om du är nyfiken 🙂 Under kort tid hade det börjat ramla in fall med kvinnor som fått allergi så Läkemedelsverket förbjöd Depends gellack. Så HIMLA synd på en sån här kanonprodukt!!!! Visste ni att det lacket håller i en hel vecka!?!?! Alltså på riktigt! Jag tycker det är WOOOW!

Visst ska man ha respekt för kemikalier och sånt och vara försiktig, särskilt om produkten har förbjudits. Depends gellack säljs fortfarande i Danmark så om man vill finns det fortfarande att få tag på. Teorierna är att konsumenterna ofta råkar lacka utanför och det är därför allergi uppstått. Jag lackar jämt utanför så därför åker inte jag till Danmark för att köpa gellack, men jag hoppas på att Depend snart kommer ut med ett nytt gellack som är allergitestat och som Läkemedelsverket godkänner.

Tills dess funderar jag på att testa nåt annat, kanske L’ORÉAL Paris gellack som är utan LED-lampa. Nån som har provat? Jag vill ju verkligen att det ska funka! Det är ny nagellacksserie som ska hålla upp till 12 dagar om man bara målar ett lager överllack varannan dag och det kan jag nog tänka mig att göra 🙂

20141023-132215-48135121.jpg

Jag provade Isadoras gellack utan LED-lampa, herregud vilken BLUFF! Inte en chans att det lacket skulle hålla i en vecka, även om jag struntade i att tvätta händerna (äckligt!)! Fördelen var att det torkade snabbt och var felfritt i 3 dagar trots många handtvättningar, men jag kände mig ganska så lurad när det höll så kort tid!

20141023-131108-47468995.jpg

 

Tips mottages tacksamt på bra nagellack som håller upp till 1 vecka!

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Sandra

  Som jag förstår så beror det på nageln hur känge det sitter. Depens gellack lossnar efter 2-3dagar på mig men på en vän sitter det så hon får fila bort det. Min vän som gillar det här med naglar säger att det kan bero på att jag har oljiga naglar. Fick tips att tvätta naglarna med tex handdiskmedel innan för det tar bort allt fett. Fungerar och lacket sitter liiite längre på mig då. ☺

  Svara
 2. Anita

  OPI är bra men jag tycker inte det håller över 4a dagar när man är mamma och tvättar händerna så mycket/diskar etc. Jag tycker det är värt 299kr (som min nagelteknolog tar) och göra gellelack, det tar ca 30-40 minuter. Mina håller då perfekt i 3 veckor och sedan syns utväxten då har jag dem max 1 vecka till. Så ett besök hos nagelteknolog varje 4e vecka men det tar absolut inte lika lång tid som påbyggnad och gele/akryl naglar.

  Svara
 3. Lolos Naglar

  Tipsar också om OPI. Har använt det i åratal. Använder alltid lampa med gellack dock. Håller absolut längre då. Bara att ha lite nagelolja på efter så att nagelbanden inte blir för torra efter härdning. ☺

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här