Okategoriserade

Tips på lack som håller 1 vecka?

Nagellackstips mottages tacksamt! Jag är trött på att gå runt med omålade naglar, jag vill fräscha upp mig lite och jag älskar att ha fina naglar 🙂 Men jag orkar inte hålla på och måla nytt nagellack varannan dag. Ja, för när man tvättar händerna så ofta som en småbarnsmamma gör, så håller nagellacket max en dag sen börjar det flaga. Jag hade tänkt köpa Depends gellack när vi kom hem från Brasilien, men det förbjöds ju här i Sverige i somras. Jag fick veta det av en vän som använder Depend Gellack och som tycker det är kanon! Och nu när jag satt och läste på Lyko så fick jag se en artikel om just det här. Läs gärna den om du är nyfiken 🙂 Under kort tid hade det börjat ramla in fall med kvinnor som fått allergi så Läkemedelsverket förbjöd Depends gellack. Så HIMLA synd på en sån här kanonprodukt!!!! Visste ni att det lacket håller i en hel vecka!?!?! Alltså på riktigt! Jag tycker det är WOOOW!

Visst ska man ha respekt för kemikalier och sånt och vara försiktig, särskilt om produkten har förbjudits. Depends gellack säljs fortfarande i Danmark så om man vill finns det fortfarande att få tag på. Teorierna är att konsumenterna ofta råkar lacka utanför och det är därför allergi uppstått. Jag lackar jämt utanför så därför åker inte jag till Danmark för att köpa gellack, men jag hoppas på att Depend snart kommer ut med ett nytt gellack som är allergitestat och som Läkemedelsverket godkänner.

Tills dess funderar jag på att testa nåt annat, kanske L’ORÉAL Paris gellack som är utan LED-lampa. Nån som har provat? Jag vill ju verkligen att det ska funka! Det är ny nagellacksserie som ska hålla upp till 12 dagar om man bara målar ett lager överllack varannan dag och det kan jag nog tänka mig att göra 🙂

20141023-132215-48135121.jpg

Jag provade Isadoras gellack utan LED-lampa, herregud vilken BLUFF! Inte en chans att det lacket skulle hålla i en vecka, även om jag struntade i att tvätta händerna (äckligt!)! Fördelen var att det torkade snabbt och var felfritt i 3 dagar trots många handtvättningar, men jag kände mig ganska så lurad när det höll så kort tid!

20141023-131108-47468995.jpg

 

Tips mottages tacksamt på bra nagellack som håller upp till 1 vecka!

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.