Okategoriserade

Räddaren i nöden!

Det här är min räddare i nöden! Ett extra batteri till paddan och iphonen 🙂 Den är stor och tung, men jäkligt bra!! Just den jag har köpt garanterar två fulla laddningar av antingen ipad eller iphone. Den har till och med två ingångar så att man kan ladda två saker samtidigt. Och den laddar snabbare än datorn och vanliga laddaren. Jag har den i väskan med mig jämt. Först tänkte jag att det skulle vara alldeles för tung att släpa runt med den i väskan varje dag, men nu tycker jag att fördelarna överväger nackdelarna. Jag har haft den varje dag sen vi var i Malmö och laddat telefonen med den cirka 50% varje dag i 7 dagar och det är fortfarande mer än hälften kvar på batteriet. 3 av 2 lampor lyser på batteriet så den räcker till många fler än 2 fulla laddningar av iphone 4. Jag använder min telefon väldigt mycket när jag bloggar så på morgonen på bussen går minst 25% åt bara av den lilla stunden det tar att ta sig till jobbet på morgonen. När jag ska hem så brukar jag ha cirka 20% kvar även om jag bara har använt telefonen en kort stund på lunchen. Nu har jag alltid batteri 🙂

IMG_2126.JPG

Jag har köpt batteriet på Groupon. Det heter Eddgo ch kostade 200 – 300 kr på groupon om jag nu minns rätt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.