Idag har vi…

Idag har Lucas varit på minisim som vanligt. Han verkar inte var så påverkad av tanden men han äter bara gröt, fruktpuré och välling just nu. Han får inte äta något med bitar i så vi köpte 6 mån barnmatsburkar men han vill inte ha. Första natten efter att han hade slagit i tanden så var det blod på kudden så det känns väldigt oroligt. Vi tar det lugnt med lugna lekar så att han inte slår i tanden igen.  

 

En mysig lek är “kittla mamma” hihi 🙂 

Egentligen skulle vi gå hela familjen på sim idag, men jag kände mig så yr och konstig så jag bestämde mig för att vara hemma istället. Så jag städade hela lägenheten när grabbarna var iväg. Det kändes jättebra att få fin ordning här hemma 🙂 Men jag blev såååå trött! Jag har velat sova sen klockan 16 hahaha! 

Imorgon ska vi upp tidigt för vi ska iväg och fotas av Sabine från Makalösa Minnen. Det kommer bli både headerfotografering, familjefotografering och mamman + Lucas fotografering 🙂 Lucas är mycket svårare att fota nu än när han var mindre. Särskilt utomhus, men jag tycker det blir finast utomhus när det ska vara till headern så vi får göra ett försök 🙂 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här