Okategoriserade

Idag vabbar inte jag

Idag är det jag som jobbar och Jair som vabbar. Här är det mörkt, regnar och blåser. En perfekt vabbdag! Inte alls så kul att jobba haha!! Men vi behöver dela upp vabben mellan oss. Jag kommer efter på jobbet om jag är hemma för mycket och Jair behöver visa framfötterna på sitt jobb.

Det var i alla fall skönt, för jag hade tagit med mig jobbdatorn hem och kunde ganska mycket hemifrån så idag behöver jag inte starta dagen med att läsa massa mail. Klart jag inte hade jobbat om Lucas hade behövt mig. Men skrutten var så trött av febern så han sov till klockan 10 och var bara vaken i 1 timme och sov sedan igen mellan 11-16.

Det är lite jobbigt för termometern verkar vara trasig, den piper och så, men inget syns på skärmen. Vi ska prova att byta batterier, men det är lite jobbigt för vi kan ju inte se hur hög feber han har, men blir det inte bättre senast imorgon eller om han skulle bli sämre så åker vi såklart in till sjukhuset. Ja, självklart ska vi fixa termometern/köpa en ny också 🙂 Jag brukar vara ganska bra på att känna feber även om det bara är lite. Och jag brukar känna skillnad på varm och varmast och min bedömning är att det inte är över 40 i alla fall. Jag skulle tippa på 38-39 grader.

Jag känner mig inte orolig än. Även om han är trött så dricker han gärna vatten och kissar mycket. Vi har fått i honom en och en annan vällingflaska också 🙂

IMG_2120.JPG

3 Comments

  • Johanna

    Menar verkligen inget illa nu men tänk på att inte åka till sjukhuset bara för lite feber. Man åker till akuten med det som är akut. Och feber är inte farligt så länge den inte är jätte hög eller håller i sig längre än tre dagar. Förstår att man kan vara orolig när barnet är sjukt, har själv en dotter som är 2 1/5 år. Så länge han dricker och kissar som han ska så är det ingen fara och det är bara bra att han sover mycket för då vilar kroppen.

    • Emma - På Smällen!

      Du har helt rätt. Anledningen till att jag skrev sjukhuset och inte vårdcentralen var för att nu är det ju helg och det är bara akuten som är öppen. Jag skrev också det i inlägget att vi skulle åka om han blev sämre eller om febern inte går över. Imorgon har det ju gått 3 dagar och det finns ju risk med att inte gå till sjukhuset också. Oförklarlig feber som inte går över är ju trots allt väldigt riskfyllt att inte kolla upp!!!!!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.