Okategoriserade

Tävla om ett babynest!

Hej på er!

Eftersom det är så många här inne som är gravida, nyss fått barn eller känner någon som väntar barn så tänkte jag köra en tävling för er! I den här tävlingen kan ni vinna ett babynest av BebbeLulu Babynest, värde 450 kr! Det är faktiskt min mamma som syr dessa populära babynest! Hon är en kanonduktig sömmerska och syr efter önskemål! Hon syr även fina tvillingnest!

Det finns massor av modeller, jag kommer under tävlingen visa upp några av dom nya modellerna. Vill ni se alla modeller som finns går det bra att maila bebbelulu@gmail.com eller kika in på hennes nya facebooksida BebbeLulu Babynest där det dyker upp nya nest allteftersom!

Senaste nyheten min mamma har är vändbara babynest! Kolla in det rosa-blommiga på bilden! Det har dubbel spetskant vilket gör att det går att vända! Så om babynestet skulle bli fläckigt eller om man bara vill ha lite variation så är det bara att vända på det! Smart va?!

Nu till tävlingsreglerna!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:
– Gilla BebbeLulus facebooksida HÄR!
– Kommentera det här inlägget och motivera kort varför du ska vinna

Om ni vill dela BebbeLulus facebooksida eller den här tävlingen på facebook så blir jag och min mamma toppenglada! Men det är inget måste!

Tävlingen avslutas tisdagen den 27:e oktober 20.00!

Lycka till!

96 Comments

 • Linnea altenborg

  Åhh vilken rolig tävling!!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta till bebisen i magen.
  Har nämligen inga bebissaker kvar sedan min son Noel var liten då jag var bombsäker på att vi inte skulle få en till bebis.
  Så vi har gett bort eller sålt iväg alla bebissaker så nu måste vi köpa allting nytt.
  Så skulle verkligen vara kanon bra om jag skulle vinna ett nytt och fint babynest då jag minns att jag använde det väldigt flitigt när Noel var bebis.

  Håller tummar och tår på en vinst
  Kram kram

 • veronica hedlund

  Åhh vilken grym tävling.

  Jag vill jättegärna vara med och hoppas på att vinna så jag kan ge det till min bror som ska ha barn i början av nästa år.

  Håller tummarna.

  Gillar på Facebook ( veronica Hedlund)
  Kram veronica

 • Lovisa

  När W var liten hade vi ett babynest som vi använde jämt! Han somnade ofta i nestet och sen var det enkelt att flytta hela nestet och lägga ner det i hans spjälsäng. Vi har kvar det nestet, men det vore roligt om den kommande bebisen kunde få ett eget nest och inte bara ärva saker från storebror 😉 Dessutom tycker mamman att det vore roligt med ett nest i något fint tyg, det vi har är helsvart… Håller tummarna ✊✊

 • Petra

  Jag åkte in efter en kraftig blödning i v. 7 och tänkte direkt att det var ett missfall. Väl framme frågade doktorn vad vi hade för bil, vilket jag tyckte var märkligt. – Kanske får ni byta, fortsatte han och visade skärmen med två tickande hjärtan och tårarna bara sprutade. Nu är jag i vecka 15 och skulle så innerligt gärna vilja ha ett tvillingnest och de här var ju innerligt vackra och funktionella. Älskar dem!

  Tack för en fin blogg, så kul att följa då vi kommit lika långt dessutom.

  Hälsningar
  Petra Christensen
  Gillar på Facebook

 • Sandra

  Hej !
  Här tänker jag minsann vara med och försöka vinna 🙂
  Är i v 16 och lilla frö är beräknad till april, längtar tills det börjar hända mer och mer med magen och framför allt tills det efterlängtade knytet är ute.
  Har inte köpt en endaste pryl än men önska att man vinner kan man ju ändå göra för det lär väl blir en hel del massa saker som ska införskaffas ändå 😉

 • Mikaela

  Jag ska inte vara med och tävla utan vill bara ge din mamma en stor eloge. Jag köpte nyligen ett av hennes babynest på tradera och det var såååå fint och gosigt. Hon gör verkligen helt underbara babynest.

 • Johanna s

  Gillat sidan på Facebook. Jag skulle verkligen vilja vinna ett sånt underbart fint nest och ge till mitt kommande brorsbarn, som är beräknat till februari Det är en av dom bästa bebis grejerna som finns. Håller tummar och tår! Kram Johanna

 • ES

  Skulle så gärna vilja vinna ett till min svägerska som en överraskning till deras lilla kodd! De har gått igenom svårigheter efter en förlossning med hjärnblödning osv nu när de fick en till gick allt bra och vet att hon pratat om att hon skulle vilja ha ett babynest men inte köpt något själv så därför hoppas ja på att turen kommer hit

  Har gillat facebook sidan å tycker verkligen detta är en rolig tävling

 • Sofia blidell

  Superkul tävling!

  Jag vill gärna vinna ett babynest till min lilla bebis i magen. Mitt första barn! Trots att min lilla skatt var planerad så hade vi noll koll på vad allt kostar! Visste ni att en vagn kan kosta över 13 tusen? Sen ska man ha bilbarnstol till det. Och säng och vagga.. Alltså vem har råd med allt sånthär?
  Hur som helst skulle det såklart va kul att vinna ett sånthär fint babybest! Lycka till alla!

 • Malin

  Åh det vore guld att få vinna ett babynest till nästa bebis. Min syster har vunnit ett från din mamma och hon var såååå nöjd med sitt! Det är så humla fint! Vore perfekt o ha i sängen både hemma o i bebis säng o vagn samt med till BB sa min syster att denfick plats i ”baljan” som min dotter (född 2014) hatade att ligga i. Ett fint babynest skulle underlätta vid nästa bebis.
  Kram Malin

 • Minna Wallin

  Vilka underbart fina babynest!
  Hoppas på att vinna ett till lilltjejen i magen som är beräknad om två månader 🙂 Sydde ett eget till min son som nu är 10 månader men det blev inte bra alls och nu finns inte orken till att sy ett nytt till lilla bebis…Därför håller jag alla tummar och tår på en vinst!
  (Har gillat på fb, Minna Wallin)

 • Nathalie

  Jag skulle så gärna vilja ett babynest. I februari kommer mitt 3dje barn min försts dotter. Vad skulle inte passa bättre än ett rosa fint babynest. Har inte haft det till killarna, Håller tummar o tår att Molly o jag vinner så hon har nått alldeles underbart att ligga på när hon kommer till världen.

 • Anna

  Åh va synd att man måste ha fb för att kunna delta i tävlingen Annars hade jag mer än gärna varit med och deltagit då vi väntar nr3 i April/Maj 2016. ❤️

 • Jonna

  Åå jag skulle så gärna vilja vinna ett babynest! Är gravid med bf i april, har en son på 15 mån sen innan men hade aldrig något nest till honom.. Saknade det så många gånger och måste bara ha ett till nästa lilla bebis!! Din mammas är så himla fina! Håller tummarna!! 🙂 det är så kul att följa dig i din graviditet ligger nästan precis en vecka efter dig! 🙂

 • Helena Johansson

  Åh det skulle vara drömmen att få vinna ett babynest till min förstkommande bebis, har förstått att dem är väldigt populära. Hoppas hoppas ❤️

 • Terese

  Som en blixt från klar himmel, valde min bror i början av augusti att han inte ville leva längre. Två dagar efter att familjen nåtts av det oerhört tragiska beskedet att han hittats avliden i sin lägenhet upptäckte jag att jag var gravid med mitt första barn. Den här graviditeten varit en berg och dalbana i känslor och det skulle värma oerhört i hjärtat om man kunde vinna ett fint baby-nest där hela släktens nya lilla mirakel kan vila rofyllt.

 • Jenny Dahlqvist

  vilken kul tävling! Och va roligt att det är din mamma som gör dom, måste göra dig lite extra stolt
  Jag vill gärna vara med och tävla då jag ska få mitt första barn i april och inte skaffat något babynest ännu. Dom här känns ju extra fina och speciella med!
  Så nu är det bara att hoppas ^^

 • Sandra

  Vilka super härliga nest!
  Bebis i magen är beräknad till slutet på februari och jag har kollat på olika nest men inget som fallit i smaken men dessa va ju underbara och speciella, att ha något som kanske ingen annan har! Så söta!

 • zarah

  Vilken rolig tävling! 🙂 Jag vill absolut vara med och prova min lycka! Jag hade ett Babynest till tvåan och det var verkligen det bästa köpet till honom! Han älskade det och sov jättebra i det. Tyvärr var han en kräkbebis, så det blev söndertvättat tillslut 🙁 Skulle så gärna vilja ha ett nytt till bebisen i magen men nesten kostar ju endel och jag står utan inkomst i nuläget och vi måste prioritera andra saker, så bebisen får mest troligt klara sig utan nest. Vi har rul på tisdag, så det hade varit en fin bonus med en vinst då! 😀

 • Maria Fredriksson

  Har önskat mig ett babynest, men ingen förstår varför man ska ha ett. Jag ser bara fördelar och vill visa det för alla som inte förstår 😀 hade varit en underbar julklapp till mig själv och den lille killen i magen.

 • Anna H

  Jag skulle gärna vilja vinna något av dessa fina babynests. Jag väntar mitt tredje barn efter två missfall på rad, varav ett i v 13. Har varit ett tufft år då min mamma fick en hjärtinfarkt och min pappa cancer. Nu känner jag att det är min tur att få lite tur och få vinna en fin sak till bebisen som väntas i april.

  Vi brukar sova med våra bebisar den första tiden och det känna mycket säkrare med ett babynest.

 • Michelle

  Så härlig tävling!

  Jag vill vinna för att… Jag väntar mitt första barn och har bf i April. Jag är 19 år och detta hade varit en så bra present till både mig och bebis och sambo då vi letat efter någon som gör personliga och dessutom snygga babynests! Det är mycket som ska köpas till ett första barn så att kunna vinna detta hade varit perfekt!
  Nu är de bara att hoppas på vinst! 😀

 • Jennifer

  Jag skulle bli jätte glad om jag vann eftersom jag inte har haft ekonomi till ett babynest men det skulle vara otroligt bra att ha när jag tex besöker min mamma 30 mil bort och inte har möjlighet att ta med mig alla grejer 🙂

 • Therese Lodin

  Hej Skulle jätte gärna vilja vinna ett babynest. Väntar mitt första barn i April och hade tyckte de va så roligt att få lägga den lilla i ett såhär fint babynest. Att vänta sitt första barn är så spännande och fantastiskt på alla sätt. Är i samma vecka som dig och så roligt att följa dig.

 • SAra

  Hej hej!

  Superfina babynest! Hade mer än gärna vunnit ett sådant till bebisen jag har i magen. Går in i vecka 13 på torsdag och har varit så nojjig och orolig över att mista bebis nummer två men än så länge har allt gått bra!

  Håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren!

  Tack för en fin blogg!

 • Carolina

  Vilka fina babynest!
  Vi väntar nu en sladdis som skall komma till oss i April och till dennes storasyskon hade vi aldrig något sånt här mysigt – så det skulle vi vilja ha till kommande bebis så att den kan gosa och ha det riktigt mysigt, och det med stil. 🙂 Gillar sida på FB (Carolina Åhsberg)

 • Julia M

  Hade verkligen velat vinna ett babynest till bebisen i magen som är beräknad i mars. Har tittat runt på många nest och detta var det första jag föll för. Det var det första som såg riktigt mysigt och ombonat ut och det är ju de som e grejen med ett babynest 🙂
  Hoppas på lycka och tack fina du för en fantastisk blogg.
  /Julia

 • Louise

  Hej! Jag skulle bli superglad om jag vann ett babynest som din mamma sytt! Väntar mitt första barn i februari och det skulle ju vara helt fantastiskt att få vinna ett så fint babynest som hon kan ligga i när hon är här!! <3 Tack för bra blogg också! /Louise

 • Marie

  Jag väntar mitt första barn och det är så himla mycket saker som man måste köpa och en del som man bara vill ha! Men det kostar mycket pengar så det vore ju toppen att vinna detta nest som en hjälp på traven och sen är det ju underbart fint! 🙂

 • Jessica olhed

  Jag vill vinna ett av dessa superfina nesten till en av mina närmsta vänner. Hon väntar sitt tredje barn nu och vet att hon gärna vill ha ett babynest till nytillskottet 🙂 hon är värde detta för trots jobbiga nätter och två barn i trotsålder och gravid så ställer hon alltid upp för en och hon kommer med goda råd om man frågar henne något. Kort och gott, vill vinna detta till henne som tack och uppskattning för allt hon gör! 🙂

 • Linnéa Andersson

  Åhh så otroligt fina babynest! Vi fick en son nu i oktober och ett babynest är något vi verkligen vill ha! Har aldrig sett så fina babynest innan, bara vanliga vita. Önskar jag var så duktig som din mamma på att sy, men hoppas på att få vinna ett till vår lilla William istället..

 • Sandra

  Hej, vill vinna ett av dina fina babynests till min lilla tjej i magen som kommer i februari för att hon kommer bli det finaste i världen och förtjänar det bästa. <3

 • Josefine österberg

  Hej! Jag är inte så bra på att övertyga någon om att varför just jag ska vinna. 🙂 jag ska iallafall försöka. Jag och min pojkvän har precis fått reda på att vi väntar vårt första barn. Vi är överlyckliga och det kom som ett brev på posten då vi precis köpt hus också. Därmed så är det så mycket utgifter som kommer med en gång. Barn och hus, renoverar nuvarande lägenhet mm. Haha allt på en gång. Så detta vackra babynest hade verkligen uppskattats 🙂 🙂

 • Anna

  Hej

  Jag väntar mitt första barn efter 3 år kämpade och han är ett lyckad resutalt av ivf. Vi är så glad att vi äntligen ska bli föräldrar i Mars och längtar så fruktansvärt mycket efter honom

 • Ewelina

  vill vinna, har inte nått babynest än och det verkar va en tjej så skulle ju passa in jättebra, tänkte mest på blommorna. skulle va jättekul om jag kunde få vinna då jag letat mycket men velat ha ett speciellt och inget vanligt typ vitt tråkigt bara. 🙂

 • sandra

  Åh har letat som en tok efter babynest i min smak!
  Väntar mitt första barn efter flera misslyckade försök och skulle älska att vinna ett såhär fint babynest till min lilla älskling.

 • Emma Pettersson

  Vill verkligen ha ett babynest till bebis som är på väg. Har tittat på ett sånt men tycker tyvärr att det är för dyrt men när jag såg denna tävling så blev jag väldigt glad 😀
  Så får hoppas på att jag vinner så bebis kan ligga tryggt så det inte blir så stort som dom säger att de blir i sängen.
  Har tittat på de du gjort och de va otroligt fina och skulle gärna vilja ha ett sånt 🙂

 • Nathalie

  Vill absolut vara med och tävla!! väntar min andra dotter i slutet på november. Efter många, långa försök till syskon, två missfall och en lång och tuff graviditet sitter jag nu här och närmar mig målet…. Ett syskon till min fina dotter! Bebis i magen sparkar som bara den just nu och vi båda hoppas att hon får ligga i något av din mammas fina nest framöver kram/ Nathalie

 • Marika Höjeng

  Åhh jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag väntar mitt första barn som ska komma i Januari och jag har tyvärr inte haft turen med mig och vinna på någon tävling så skulle vara kul och vinna ett så fint babynet som din mamma gör håller tummar och tår för att jag har lite tur i denna tävlingen

 • Nettan

  Gillar sidan på Fb, verkligen jättefina babynest!
  Tog bort min bloggadress nu då vi ännu inte gått ut med att vi väntar tillökning, känns verkligen som om vi börjar om från start. Är 7,5 år sedan vår minsta föddes, så alla bebis saker har vi gjort oss av med och nu finns det så mycket nytt!
  Just babynest var något som knappt fanns när våra barn var nyfödda, men som jag redan nu vet kommer bli en ”måste ha” sak 🙂 Dessa fina handgjorda skulle vara så mycket roligare än en ”storsäljare” från de stora märkena som alla andra har.
  Håller tummarna!

 • Cecilia jägbro

  Fantastiskt fina babynest! Jag skulle vilja vinna ett fint ”näste” till min bebis som är beräknad den 4/4! Vi ska bli föräldrar för första gången och det är mycket som ska inhandlas. Jag är precis frisk ifrån cancer, så detta barnet kommer som en gåva från himlen. Skulle vara så roligt att få ge mitt barn ett fint näste! ❤

 • Emma

  Att vinna ett nest till vårt Pyre vore underbart. Har bf 20 februari med är vårt första barn. Skulle underlätta för oss
  Om vi vann detta förståss
  Är så mycket att skaffa
  Att vi mer än gärna
  Ett nest som vinst vill haffa 🙂

 • Alice

  åh vilken drömtävling!
  jag väntar mitt och min sambos första bebis, en flicka, i mars. då jag precis tagit studenten och inte hunnit fått något fast jobb än skulle det vara sååå kul att få vinna ett fint nest att ge till bebis, då prioriteringarna och pengarna kommer behöva läggas på annat. kramar till dig och din underbara blogg

 • Louise Nilsson

  Hej.
  Bebis nr 4 ligger inne på jäsning och är färdigbakad i början på maj.
  Att få vinna nått så fint skulle betyda så mycket för mig.
  Att få lägga ner de lilla knytet i nått så ombonat när man måste hjälpa någon av syskonen skulle kännas som en stor säkerhet.
  Mvh Louise

 • Linn

  helt underbara ju 😀 pga att jag åker in och ut på sjukhuset/sjukvården just nu så hade detta varit så himla välkommet. Vet inte hur mycket jag lagt på bensinpengar och vårdkostnader sista tiden och ihop med karensdagar osv så blir det inte fett. Köpte ett begagnat babynest men när det kom var det sladdrigt och missfärgat 🙁 så ett nytt fint hade vi verkligen varit så tacksamma för 😀 ha en härlig helg!

 • Alisa

  Jag ska i Mars ha mitt andra barn och skulle gärna vilja ha ett babynest till honom, till första barnet var det annat som prioriterades så hade inget så skulle gärna bli glad att vinna ett nu. Fb: Alisa Sivac

 • liselotte

  Jag är jättegärna med och tävlar om ett fint babynest. Så många fina, de med söta djur på insidan är ju helt bedårande. Gillar självklart på facebook, liselotte andersson. Vill gärna vinna för jag skall få ett barnbarn i januari och detta skulle vara en perfekt gåva. Hoppas, hoppas Liselotte

 • Sara

  Skulle så gärna vilja vinna ett nest och ge bort till en väninna som väntar en bebis i december. Jag har varit sjukskriven sex månader för utmattning. Det är tufft att leva på sjukpenning och jag skulle så gärna vilja glädja de med ett nest.
  Kramar, Sara.

 • Linda

  Hej!
  Vilka fina babynest.
  Jag väntar nu kille nr 2 och funderar på att skaffa ett. De känns så praktiska. Har hittat fina sybeskrivningar på nätet – MEN nu fick jag ju aldrig det högsta betyget i syslöjd (snarare tvärtom). Den blivande mormorn har många fina egenskaper men även hon saknar förmågan att sy.
  Därför är det min förhoppning att vinna ett ✊

 • mimmi

  Jag skulle gärna vilja vinna de fina babynest till en av våra prematur tvillingar. Han är 10 månder men han är fortfarande lika liten som en bebis på 3-4 mån och tar tid på sig att växa och behöver lite stöd fortfarande när han ska sova i spjälsängen. Han är våra stora kämpare och håller tummarna att han vinner babynest som jag kan ha i spjälsängen & i vagnen. ♡

 • Olivia

  Jag skulle gärna vinna ett dessa underbara babynest.
  Vi väntar vårat första barn som är beräknat till mitten av maj.
  Jag i slutet av mina studier och håller på för fullt på med att skriva mitt examensarbete och direkt efter min utbildning kommer börja jobba. Så det skulle va underbart att få vinna ett babynest då jag själv inte kommer att hinna sy ett till lilla grodan i magen

 • Kristin

  Åh vilka fina! Jag skulle vilja vinna ett nest till vår efterlängtade lilla bebis i magen som är beräknad i april Till storasyster Elsa så kom jag mig aldrig för att köps ett nest och det grämde mig flera gg när jag såg hur poppis det va bland vänners små knyten!

  Kram!

 • Michaela

  Åh jag vill tävla!!:) jag väntar första barnet tillsammans med min sambo. Vi har precis planerat våra inköp och inser att det är mycket grejer som behövs och att det kostar. Vi får våran son i februari och man vill ge han allt man har i världen. Tänkte faktist sy ett babynest själv men jag är så otroligt trött, har foglossning och orkar bara lägga ner energi på jobbet. Kommer få gå ner ännu mer i tid nu pga foglossning och att jag känner mig otroligt nedstämd för att man vill sååå mycket men kroppen säger ifrån! Vill inte att de här ska bli något tyck synd om mig-kommentar. Men jag vill vara med och tävla och är bara ärlig, babynest känns som något man faktist använder till lilla bebis 🙂 och dom är ooootroligt fina! 🙂
  Ha en trevlig kväll och krya på dig 🙂
  / Michaela

 • Josefine

  Åh! Men så fina! Vore himla roligt att få vinna! Är gravid i vecka 15 med första barnet. Har inte blivit erbjuden kub test eller liknande så RUL den 24/11 känns så långt bort. Jobbigt att inte veta ifall lilla bebisen mår bra! Detta nestet skulle verkligen pigga upp en och de skulle kännas mer verkligt. Otroligt fina! Håller alla tummar och tår!

 • Sara Tilling

  Jag är egen företagare och jobbar med träning för mammor och barn. Jag ska ha barn i april. Jag kommer inte kunna stänga mer än 3 veckor efter bebis är född och måste Adam börja coacha igen. Så behöver jag någonstans att lägga ner lilla bebis när hen ska sova. Detta hade ju bara varit perfekt.

 • Mikaela

  Med en bebis i magen och mycket förberedelser så vill vi ge en mysig och trygg plats till vår lilla att vila i när det är dags. Vi vill vinna för att det finns så många fina babynest att välja mellan och för att vi vill ge det bästa till vårt kommande barn. Den personen vi kommer älska mest av allt måste ha en trygg plats så att vi kan känna oss lugna.
  Skulle bli så himla glad om vi vann.
  Mvh
  Mikaela

 • Sarah

  Skulle vara så roligt att vinna ett babynest!
  Är gravid med mitt första barn och har hört att ett sådant är så användbart 🙂
  Jag har BF samma datum som dig så vad skulle inte vara roligare än att vinna just då? 🙂

 • Ida Pettersson

  Jag skulle vilja vinna ett babynest till våran bebis i magen! Hade inget babynest till vår son, men eftersom han ligger mellan oss på nätterna så skulle ett babynest underlätta för oss och bebisen! 🙂

 • Anna

  Då våra son älskar att ligga ombonat gärna i sin vagn där de är trångt hoppas vi på tur i tävlingen att ett nest får flytta in så sonen kan ligga i sin säng nära mig.

 • sandra s

  Jag väntar mitt tredje barn (som är lite mindre planerat). Hade därför lånat ut nästan alla babysaker inklusive mitt babynest. När jag fick hem babynestet förra helgen var det fläckigt, söndertvättat och förstört. Grät floder, främst för att jag sytt det själv till mitt första barn. Nu har jag inget babynest och som pricken på i:et så har ledbandet i min tumme gått av och jag får inte använda vänsterhanden på 8 veckor och kan inte sy ett nytt nest. Därför hade denna vinst passat utmärkt för kommande bebis.

 • Jeanette Ågren

  Jag skulle vilja vinna ett av era fina babynest till min syster som ska få en april bebis . Jag har letat länge efter den perfekta julklappen till henne, å nu hittade jag den. Jag skulle bli superglad om det är jag som blev den lyckliga vinnaren.

 • Zehlina Martinsson

  Som norrlänning måste man hänga med i trenden, med en bebis i magen och byxorna som spänner, jag skulle vilja vinna ett babynest från din mor annars min sambos plånbok jag snor.

  Hoppas på vinst! 😀
  // Zehlina

 • Zandra

  Åh vilka underbara babynest . Skulle sytt ett till vår prinsessa , men orken och illamåendet tog stopp så min syster fick ihop ett tillslut , hsde varit skönt att varit tidigare ute denna gången . Babynestet blev ett måste i vår vardag när lilla s som idag är två var liten. Hon fick ro överallt bara hon hade sitt nest . Till sommaren kommer vårt andra barn och det hade varit underbart att kunna bädda ner lillprinsen /prinsessan i detta underbara . Håller tummarna !

 • Tatyana

  Vår minsta lilla dotter Saga älskar sitt babynest och sover som bäst om hon får sova i det. Tyvärr kräks hon väldigt mycket så hennes nest är för det mesta på tork efter tvätt. Vore super att få vinna ett så hon alltid har ett att sova i när hon kräkts ner det ena. Så får hennes mamma fortsätta sova på nätterna 🙂

 • Malin

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna ett babynest! Dom är så fina. Hade kontakt med din mamma för ett tag sen och skulle då beställa efter vårt ul. Men ekonomin räckte inte till.
  Därför vore det extra roligt att få vinna att idag ❤️

 • Anna N

  Jag skulle ge bort mitt babynest till min bästa kompis. De drabbades för ett tag sen av missfall (vi skulle egentligen haft barn samma år egentligen) men är nu glädjande nog gravida igen (BF jan 2016). Har redan gett bort mitt gamla babynest till dem men eftersom de var så himla slitet (VÄL använt av två barn) så hade de känts ännu bättre att ge dem ett nytt och fint nest efter allt de varit igenom!

 • Josefine

  Jag är en tjej på 29 år som väntar mitt första barn. En liten gosde.
  Efter ett 4,5 år långt förhållande med psykisk misshandel, otrohet, manipulation och lögner trodde jag aldrig att jag skulle en dag skulle vara där jag är idag.
  Imorgon fyller jag 30 år (man får fortfarande säga att man är 29 då).
  Nästa år kommer min och min sambos kärleksbarn och kort efter det är vårt bröllop planerat.
  Jag trodde aldrig att jag skulle fylla 30 och vara såhär lycklig.
  (När jag fyllde 27 hade min dåvarande precis fått barn med en annan, bakom min rygg…)

  Det här babynestet skulle vara en fantastisk present på min dag, till mig och till vår bebis. I bebisplanering och bröllopsstress unnar man inte riktigt sig det där lilla extra.
  BebbeLulus nesten är verkligen det där och lite till! ❤

 • Elin

  Jag är gärna med och tävlar.

  Väntar första knodden i vinter. Då mina sykunskaper är obefintliga och plånboken är väldigt smal skulle detta vara bästa julklappen (efter bebisen såklart) i år 🙂

 • Lee

  När jag tillslut hittade rätt man att bilda familj med var det inte så lätt att bli gravid. Efter några år med flera missfall är jag vid 40 års ålder äntligen gravid igen och fått se mitt blivande första barn på ett ultraljud. Men jag är skräckslagen för missfall och vågar inte tro att det inte ska gå vägen. Jag som hade tänkt mig för några år sen att jag skulle boa in mig och förbereda inför min bebis ankomst vågar inte köpa någonting i bebisväg. Det kommer att bli kaos! Om jag vinner en babynest hoppas jag att jag får en positiv knuff framåt och vågar planera och njuta lite av graviditeten. Ungefär som mysiga december då man förbereder inför julen! Gillat på FB!

 • Anette Pärsson

  Jag skulle gärna vinna nestet till min svägerska och hennes man. De fick kämpa för att få göra ivf privat då mannen har obotlig lungcancer. Deras lille pojke kommer i januari och jag vill inget hellre än att ge familjen det bästa och mysigaste till deras bebis.

 • Catrin

  Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna ett mysigt babynest till pyret i magen. Efter två täta missfall och sedan ett års försök så är det en enorm lättnad att ha tagit sig ända till v 35 och kunna andas ut! Håller tummarna för vinst. 🙂

 • Sandra

  Bebisen är beräknad till slutet på mars och det skulle vara kul att vinna denna tävling. Älskar allt vad hantverk heter och skulle bli så stolt att få ett babynest specialsytt av din duktiga mamma. ☺❤

 • Sofie Lind

  Hej Emma!
  Jag hoppas vinna ett fint babynest till det lilla pyret som ligger i magen! Dem är verkligen otroligt fina och ser ut att vara så välgjorda. En trygg och mysig plats för bebisens första tid hos oss❤️

 • Stephanie3

  Skulle vilja vinna ett banynest ! För nu verkar det som om vi verkligen ska få en bebis. Haft en lång tid av mycket oro, missfall och många försök bakom oss! Hoppas att den lille/lilla väljer att stanna hos oss och vi får fullfölja detta som vi längtat efter så länge! Än ett par månader kvar men vi hoppas, tror och håller alla tummar för att det ska bli vderklighet!
  Tack för en härlig och ärlig blogg!
  Kramiz

 • Jeanette

  Ååh höll nästan på att missa – Självklart är jag me och tävlar om ett så fint Babynest! Väntar vår lilla tjej i april och vill såklart bara ha det bästa för henne. ✊ Har gillat din mammas fina sida på fb.

 • Linda koski wikström

  Jag är med och tävlar då vi nu gör allt med tredje bebisen, sladdisen, som vi inte gjort med våra två, nu stora, barn. Vagga blir det och varför inte ett babynest också då alla som har en verkar älska dem och det verkar praktiskt med en i stora sängen när man vill vara nära nen ändå ifred:) Återstår att se!

 • Elin

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen om ett babynest! Jag är dock en av få som inte har facebook, hoppas att jag ändå
  har chansen att vinna! Tycker att din mammas babynest är jättefina och vore verkligen jätteglad om jag skulle vinna! Väntar mitt första barn i mars, en liten dotter 🙂

  Hoppas hoppas!
  Hälsningar Elin

 • Zaida

  Jag vill hemskt gärna vinna ett fint babybest. Det skulle kännas som ett fint tecken! Jag och min sambo har precis påbörjat vårt 7:e ivf, efter 6 tidigare ivf och 3 därpå följande missfall. Måtte det denna gången gå vägen… Snälla, håll ett par extra tummar för oss.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.