Okategoriserade

Tävla om farsdagspresenten från Smartbox!

Nu är det VERKLIGEN dags för en tävling här på bloggen! Alltså, det var ju verkligen såååååå längesen! Tror inte jag har haft nån tävling sen i somras eller var det i våras kanske till och med… Så den här gången blir det också ett ordentligt fint tävlingspris 🙂 Nämligen årets farsdag-present! En smartbox!

Skäm bort pappan med smartboxen Smakfullt, värde 795 kr!

Smartboxen Smakfullt gäller för 2 personer och är fylld med över 55 olika provningar att välja bland. Upplevelserna varierar med allt från klassiska vin– och chokladprovningar till provningar med lakrits, olivolja, öl, whiskey och vinäger.

20141023-194050-70850759.jpg

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla:

– Följ mig på instagram, facebook ELLER Bloglovin.
Det räcker med att ni följer mig på ett ställe. Fast jag vill gärna att ni följer mig överallt såklart 🙂

– Lämna en kommentar och skriv vem som skulle få smartboxen om just ni vann!
Glöm inte skriva hur ni följer mig och med vilket konto!

Jag heter pasmallen.nu på instagram!

Tävlingen avslutas söndagen den 2:a november 21.00!

Lycka till!

75 Comments

 • Jessica Olofsson

  Följer på instagram som jessolofsson och på Facebook som Jessica Olofsson.
  Min underbara sambo skulle få det eftersom han är ett oerhört viktigt stöd i mitt liv med mina nya studier. Vore så kul att visa min uppskattning.

 • nettan

  Jag följer dig på insta, jag heter jeanettesantesson 🙂
  om jag vann skulle mina barn få ge den till sin pappa, min kära man. Han har nyligen bytt jobb och det har betytt att han fått jobba extra hårt under övergången till det nya. Han är verkligen värd något extra i år efter allt slit!

 • Jessica

  Om jag vinner skulle min man få den av sitt första barn Valter! Han firar sin första fars dag i år! Lilla Valter är 6 månader! Han är verkligen en fantastisk pappa! Jag förljer dej på instagram mitt konto är Mrs.jeffi. Och dagligen läser jag din blogg!

 • Victoria

  följer dig på bloglovin och instagram.
  Detta skulle min älskade sambo och pappan till vår dotter få i farsdag present, för att han framför allt är världens bästa bara genom att vara den han är. Och för att han är värd ngt extra då han jobbar hårt mer än heltid och varje kväll och helg sliter han outtröttligt med renoveringen av vårt hus. Och han unnar sig aldrig något.
  sen tycker jag det vore hemskt roligt att få vinna för hans skull då jag aaaaldrig någonsin vinner ngt 😉

 • kaffemorsan

  Följer dig. Jag skulle gärna vilja ge boxen till min make som är bortrest på utbildning hela nästa vecka. Om han klarar kursen är han helt klart värd en present och om han misslyckas är han värd den ännu mer.

  Hoppas på tur!

 • Maria

  Följer dig på instagram. Heter leenamariaRaatikainen.

  Skulle vilja ge Smartboxen till min sambo och blivande pappa till vår lille i magen. Detta för att han stöttar mig i vått och torrt. Speciellt i graviditetstider och hormoner, cravings och allt vad graviditeten innebär. Han hade behövt skämma bort sig själv och ta med sin lillebror som är småbarnspappa. 🙂

 • antonia

  ( Grannen) följer dig på insta mitt namn är antoniahh, jag skulle ge denna present till min sambo Sebastian som en egentid för oss själva innan nummer två kommer! eller rättare sagt kanske när barnet är fött så även jag ( som älskar vin ) kan få uppleva detta. Min sambo är även en whiskey-fantast så jag tror han skulle uppskatta de här jätte mycket och perfekt som fars-dag present! jag vill verkligen unna honom något mysigt men eftersom pengarna inte räcker till är det ju bra du har en tävling! :]

 • Erica

  Hej!
  Jag följer dig (sedan länge) via bloglovin.
  Denna present skulle min fästman få på farsdag. Han axlar just nu heltids jobb, stor ombyggnad hemma och familjeliv, och allt utan att blinka. Han är min och vår dotters klippa och han förtjänar verkligen en fin farsdagspresent. Speciellt nu när vi tre ska bli fyra och det ekonomiska utrymmet inte tillåter något extra i vardagen för tillfället. Det hade verkligen uppskattats!
  Tack för din blogg. Kram!

 • Niki

  Min man såklart!! Han har många gånger överraskat mig med bra presenter, jag däremot är inte lika duktig.. Detta skulle han bli riktigt glad över! Hoppas att vi vinner 🙂 jag följer dig på instagram och heter stikerm där 🙂

 • Annika

  Följer på facebook som Annika Green. Jag skulle vilja ge min sambo som blev far till vår första son nu i juni för att han är världens bästa o jag är så lyckligt lottad över att just han är pappa till vårt barn ❤️

 • Mia

  Jag följer dig på Instagram, jag heter där Miakle. Om jag vann så skulle min sambo få den i farsdagspresent av vår ettåriga son! Det hade verkligen varit perfekt!

 • Hanna

  Följer på insta som stadstjejlantlolla Om jag vann skulle jag vilja ge denna fina present till två pappor. Min egna fina pappa som alltid ställer upp när man behöver honom och min underbara man som sliter på jobbet, renoverar här hemma och är en fantastisk pappa till våra två söner. Dessa två män/pappor skulle jag vilja ge en fin upplevelse tillsammans

 • Sandra

  Självklart så skulle jag unna min sambo, världens bästa pappa till våra två söner detta pris!
  Jag följer dig på Facebook – Sandra Cederbom
  & på instagram – sandracederbom
  Nu håller vi tummar för vinst <3:)

 • Celina

  Jag följer dig på insta och heter celinasteen. Om jag vann skulle jag ge den till mig pappa för han alltid stått ut med mig under tonåren och för att han bjuder mig och mina syskon på fotbollsresa i december så vill ge honom något fint för att han är världens bästa pappa och förtjänar allt.

 • Josefin

  Hej! Följer dig både på instagram (jurre_87) och bloglovin. Jag skulle ge boxen till min egen pappa. Trots att vi bor utomlands och bara träffaa ett par gånger om året så finns han alltid där och ställer upp förr oss och sitt barnbarn om vi har något problem, stort som litet. Tyvärr får han alldeles för lite uppskattning så jag hoppas på att kunna ge honom denna box!

 • Stina

  Hej!
  Jag följer dig på bloglovin 🙂
  Det skulle betyda mycket för mig om jag vann då jag hade gett presenten till min älskade pappa. Han har alltid varit den person som stått mig närmast och nu har han flyttat iväg långt ifrån mig till sin nya tjej och allt har förändrats. Med hjälp av denna present så får han och jag en chans att komma närmare varandra igen, och även en chans att kunna prata ut bara han och jag. Jag hoppas och håller tummarna att jag har tur för ett liv utan min fina pappa närvarande vill jag inte ens tänka på. <3

 • Elin Backström

  Hej! Följer dig nu på instagram (e_backis). Skulle ge boxen till min älskade sambo som är världens bästa pappa till vår Frank på 1,5 år.

 • Lina

  Hej, kul med en tävling här! Jag följer dig på Instagram där jag heter Helbraflinga 🙂
  Skulle jag vinna skulle min fina sambo få boxen. Han alltid är så bra på att uppvakta mig och är verkligen så värd en avkoppling från all vardagsstress!

 • Anna

  Hej! Följer dig på IG 🙂 (annakarinceciliaa)
  Jag skulle vilja ge en Smartbox till min älskade pappa som alltid ställer upp för mig. Oavsett om det är mitt i natten i snöstorm och jordens undergång så räddar han mig och han är verkligen värd en så fin present.
  Vänliga hälsningar, Anna

 • Mia

  Hej! Vilken rolig tävling! Jag följer dig på FB (Mia Haapaharju)
  Skulle jag ha turen att vinna detta ger jag bort det i Fars Dag present till min pappa. Han är alltid så generös mot oss barn, bjuder ofta oss på middagar och annat skoj. Så nu är det våran tur att ge honom något fint, och detta är ju verkligen den perfekta presenten för då kan man välja själv bland olika lyxiga provningar. Tror han skulle välja en whiskeyprovning 🙂
  Håller tummarna nu! Hälsningar Mia

 • Kristine

  Hej Emma! Om jag vann skulle jag bli vansinnigt glad över att kunna ge min älskade pojkvän och mitt barns pappa något mer än välförtjänt. Han har precis fått praktikplatsen han ville ha efter att ha varit arbetslös ett tag och jag är så stolt!! Vi har inga pengar så jag har inte kunnat fira honom så som jag skulle velat och ser min chans här. Hoppas!!!

  Ja just d, jag har följt dig på bl.a. Bloglovin sedan innan Lucas kom och nu på insta! Tack för en bra blogg!

  Haha! Jag blev så entusiastisk så att jag glömde skriva all info igen: på insta heter jag kristinerende och på bloglovin Kristine R

 • Johanna

  Jag följer dig på Facebook som Johanna Larsson.
  Om jag skulle vinna boxen skulle jag ge den till min älskade pappa, vi har haft det riktigt tufft i vår familj under några år och han behöver verkligen en stund för sig själv tillsammans med en kompis så denna smartbox hade varit perfekt att ge till honom!

 • Lovisa

  Jag följer dig på fb och även
  på instagram där jag heter Lovisa821. Smartboxen skulle jag givetvis ge till han som betyder ALLT för mig; min sambo, min blivande make och pappan till mitt barn ❤️

 • Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och följer dig både via bloglovin och Facebook (Sanna Kaakinen) sedan tidigare. Har nu även lagt till dig på instagram (mammasvardag).

  Skulle givetvis överraska min pappa med denna fina box. Det är allt för sällan jag berättar hur mycket han faktiskt betyder för mig, och det är något han borde få höra varje dag egentligen för jag är verkligen så tacksam för att han alltid finns där för mig. Kan inte vara mer tacksam än jag redan är, för att han dessutom är världens bästa morfar till min dotter. Han ställer ständigt och jämt upp och finns där vid hennes sida och lär henne allt han kan. Det är något som verkligen behövs och uppskattas, med tanke på att dotterns egna pappa är frånvarande och inte direkt har någon relation alls till henne.

  Kram Sanna

 • alexandra

  Hej. Jag skulle gärna vilja vinna smartboxen till min kille som firar sin andra farsdag i livet, då vår son nu är ett och ett halft. Han älskar dessutom mat och delikatesser, så bättre present går nog inte att hitta! 🙂 Jag följer dig på bloggen, ända sedan jag fann dig där då vi fick barn samtidigt och jag letade runt efter en ”mamma-blogg”.

 • petra

  Följer dig på insta, bloglovin och fb:) med kontot mammapetra89.
  Min kära sambo skulle få den. Och få ta med sig en kompis på en whiskey- eller ölprovning för att koppla av från livet som småbarnspappa och med en gravid och hormonfylld kvinna hemma;)

 • veronica hedlund

  jag är jätte gärna med. följer dig på facebook (veronica hedlund) och även på bloglovin

  om jag vann skulle jag ge den till världens bästa pappa som bor 25 mil ifrån mig och vi tyvärr inte träffas så ofta så är han världens bästa och ställer verkligen upp så gött det går. så jag skulle vilja ge honom lite extra uppskattning. så håller tummarna stenhårt.

  kram veronica

 • heidi

  Hej!
  Jag följer dig numera på instragram och jag heter heidimariajohanna där!
  jag skulle absolut ge min sambo smartboxen i present. han har varit iväg mkt på jobb och jag har varit hemma mkt de sista med vår dotter o jag o sambon har knappt gjort nåt på tu man hand på såå länge. Det hade vart mysigt att få prova massa gott=)

 • Anneli Nilsson

  Följer dej via bloglovin sedan början av din graviditet.
  Skulle ge denna till min karl från vår dotter som är 1 år och 7 mån som en ”jag älskar dej pappa du är bäst present” Han behöver den uppskattningen då vår dotter är väldigt mammig.

 • becka

  Jag följer din blogg och även på instagram. Jag skulle hemskt härna vilja vinna till min namma och pappa att ge från mina tjejer då hela familjen snart åker på långresa till i maj! 🙂

  Aaa följer som beckahoseth

 • Millah

  1. Följer på bloglovin och fb
  (camilla millah öman)

  2. Jag skulle verkligen vilja vinna
  denna fantastiska box och överraska min älskade pappa.
  Han betyder väldigt mycket för mig och funnits där
  för mig genom livet och nu finns han även där för min egen dotter.
  Han är värd att skämmas bort.

  Hoppas på tur 🙂 kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 • Anette Carlsson

  1. Jag följer dig på facebook och på blogloving.

  2. Min pappa dog när jag var 22 år och det var jättejobbigt. Jag skulle vilja ge detta paket till min Pojkvän som är en underbar pappa till sina barn och jag är inte barnens mamma men ser hur mycket han tycker om dem. Jag tror att han skulle bli jätteglad för att få en Farsdagpresent för att han är en så snäll människa.

 • Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Jag följer dig både här och på Instagram (mamabeatrice) och om jag vinner skulle jag ge boxen till min pappa. Vi bor 50 mil från varandra så vi träffas tyvärr inte så ofta. Han har problem med sina knän och sin rygg, men något han verkligen gillar är choklad så för att muntra upp honom lite skulle den här boxen vara HELT perfekt!

  Hoppas hoppas verkligen!

 • Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med i utlottningen av denna fenomenala smartbox 🙂
  Jag har gillat din fb sida under mitt namn Christina Frisberg
  Jag följer dig nu på bloglovin som nr 193.
  Jag delar tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn.
  Jag skulle ge smartboxen till min man för då är jag ju smart och får följa med på whiskeyprovningen som han säkert väljer hihihi, 🙂
  fast skämt åtsido han är väl värd all uppskattning han kan få, för han är en jättesnäll man och far till våra 3 barn. 🙂

 • Paola

  195:e följaren på Bloglovin! Följer på insta som muzepig och som Paola Allegrini på facebook.

  Jag vill ge mannen i mitt liv en sån där riktigt grabbig grej.
  Tänk, en whiskeyprovning för honom … och lilla mej 😉
  Vi brukar alltid skämta om hur man kan beskriva drycker,
  komma på de konstigaste uttrycken à la Carl-Jan Granqvist-nycker.
  Fatta vilken kul sak – och kanske hittar vi båda en ny favoritsmak 🙂

 • Jerker Nilsson

  Jag gillar på Facebook och följer dig på instagram.

  Jag skulle ge det till min fru, som absolut behöver hitta på något roligt efter att ha fått ha med mig som varit sjuk under en längre tid att göra…

 • Mamma Maria

  Följer via bloglovin och på instagram

  Hade varit så kul att vinna något ordentligt fint till min man. Han har stöttat mig på alla vis han kunnat och sedan vi fått barn och jag blev dålig har han funnits där och gjort allt och lite till för mig och barnen. Han har bevisat om och om igen vilken bra pappa och man han är som stått stadigt och hållt ihop vår familj när både barn och mamma varit ledsna, skrikit och hulkat av gråt. Han har funnits där varje dag och gett allt utan att fått någonting tillbaka.
  Att vinna detta och på det viset kunna ge honom en upplevelse och välbehövlig pappalyx hade känts så enormt roligt.

 • Hannah♡

  Jag är jätte gärna med och tävlar!
  Det hade vart otroligt skönt och mysigt att komma iväg jag och sambon, vi firar 5 år och har inte vart bara han och jag på ett bra tag (förutom när barnen sover). Håller tummar och tår♡ ses ikväll!

  Följer dig på instagram och fb ♡

 • Karolina

  Min fantastiska sambo och pappa till vår 6 månader gamla dotter skulle verkligen förtjäna detta. Just nu kämpar han med att ta hand om sin sjuka släkt. Mamma och morfar inlagda på sjukhus och mormor som inte klarar sig själv hemma. Lite avkoppling skulle han verkligen behöva

  Glömde skriva följer på Facebook

 • Af

  Följer dig på insta! Aysegül faily! Skulle vilja ge den till min man, min dotters pappa. Han är helt underbar mot oss! Klagar aldrig! Alltid snäll o generös! Vi får ofta presenter av honom så nu vill vi ge något tillbaks:)

 • Jonna Tiensuu

  Jag följer dig på instagram med kontot: jtiensuu

  Om jag vann detta skulle jag ge denna till min pappa i farsdagspresent.
  Sambon kommer jag köpa något lätt åt, men det skulle vara så kul att få överradka pappa med en present. Är helt säker på att han vet att han inte kommer få någonting..
  /Jonna Tiensuu

 • Linda Forsman

  Jag följer dig på insta under namnet Liforsman 🙂 om jag vann denna skulle jag ge den till min pappa som hela förra året kämpade mot sin tunntarmscancer och inte kunde njuta av god dryck eller mat. Men nu har han nästan återhämtat sig och är såååå värd en härlig whiskey provning 🙂

 • Tatyana

  Följer på instagram och Facebook. Om jag vinner kommer min sambo få presenten på Fars Dag. Egentid tillsammans är den bästa present man kan få som småbarnsförälder.

 • Anna Lundqvist

  Jag är gärna med och tävlar om denna till min man som är en kanonpappa till våra döttrar. Han är värd lite lyx o flärd

  Följer på alla ställen. Anna Lundqvist / hillevianna70

 • Anna Mårtensson

  Gillar på facebook med namnet Anna Mårtensson fd fasth och på instagram med namnet Vildvatten =) Min man som är mitt stora stöd i livet och världens bästa pappa skulle få denna farsdag present om jag vann. Han är verkligen den mest osjälviska människa som finns och ställer alltid upp så vore kul att ge något till honom <3

 • kaffemorsan

  jag skulle ge min underbara make vinsten så att han kunde bjuda med mig på en matlagningskurs eller så får han gå på whiskeyprovning som lite egentid:)

  Jag följer dig på facebook med kaffemorsan blogg,
  följer dig också på instagram med kaffemorsan

  Hoppas på tur

 • Elin

  På instagram följer jag dig med namnet dotterlovelin!
  Det här skulle min dotters pappa få. Mannen som inte vill ha någonting. Men i och med allt han gör för mig, henne och oss så är han förtjänt utav allt! Den bästa vi vet!

 • Sanna

  Följer dig på instagram under namnet sweetiedreamie. Jag hade gett den till min pappa och mamma. Det var längesen dom var ute på tu man hand. Dom har alltid satt oss barn i första hand. Hade varit superkul och kunna ge dom en datekväll 🙂

 • Rebecka

  Om jag hade vunnit så hade denna boxen gått till min man. Världens största whiskey älskare. Det är han värd, hade även varit en grym farsdagpresent att ge bort.
  Följer dig på instagram Rebeckasfamilj heter jag där! Följer dig på facebook också!
  Trevlig Kväll! / Rebecka Persson

 • Cecilia Bohm

  Följer dig på instagram och heter ceciliabohm. Förut hette jag Catan6 så det var jag som var en av dom 3 som vann i somras på printic tävlingen med min lille älskade son. Jag tänkte ha dom 10 bilderna på jobbet så kanske möjligtvis är sambon lite avundsjuk, så jag tänkte att sambon hade också förtjänat någonting 🙂

 • Anneli Larsson

  En Smartbox vill jag ge min man, för ingen annan är som han! Antingen han njuter av den ensam, eller så gör vi en utekväll på tu man hand !

 • Anna Malin R

  Hej!
  Jag vill självklart vara med i din fina tävling och gillar såklart både på fb (Anna Malin R) och instagram (theotott). Motiveringen då?

  ”Jag har haft tur, min dröm den blev sann
  jag har 2 vackra barn och världens bästa man!
  Med honom blir tråkiga måsten och vardagsbestyr,
  alltid till roliga och glädjefulla små äventyr!
  Ja, han har förmågan att se det positiva i livet,
  och jag älskar honom innerligt -det är givet!
  Förtjänar inte en man som han att firas lite extra ibland, så säg?
  som med härlig Smartbox, från på Smällen och mig?

 • Johanna Andersson

  Jag följer dig på insta – joi1977
  Jag skulle ge detta till min pappa som ständigt ställer upp utan att begära ngåt tillbaka. PRecis som en pappa ska vara såklart, men det är inte alltid en självklarhet för alla.
  Pappa är värd att bli bortskämd, både i handling och saker. Detta vore en kul början.
  kram

 • Jenny

  Jag följer dig på Facebook (Jenny Kronholm)
  Om jag vinner så skulle min underbara sambo få den här fina presenten så vi kan göra något tillsammans nu när vi båda börjat jobba och vår dotter börjat på dagis. Skulle vara helt underbart med lite egentid på tu man hand!

 • Jenny Izzadora

  1, Tack för en grym tävling!
  2, följer på Instagram heter izzadora031
  3. Facebook namn: Jenny Burman
  4. Jag & min älskade man gifte oss i somras, 6 Juni som va våran 9 årsdag! Vi säger hela tiden att vi skall göra någonting men tyvärr blir de aldrig av! Vi gifte oss i smyg… så det va ett litet bröllop… men att sova på ett hotell över en natt eller hitta på något kul hade vart en så underbar present/vinst för oss!
  Klockan är nu 20.49 & jag skriver i sista minuten här….
  kanske jag är sist… men jag lovar att jag inte behöver den som minst! Utan som mest!

  Tack /kram jenny

  Jag vet inte hur jag skulle reagera ens om jag skulle vinna denna dröm!
  en dröm som hade blivit sann….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.