Okategoriserade

Förmiddagspromenad

Idag kommer Lucas moster Frida och mormor Maria på besök. Min syster har precis kommit hem från Italien efter att ha pluggat en modedesignutbildning i ett år. Så det blir första gången hon får träffa Lucas idag 🙂 det ska bli jätteskoj!

Eftersom det var så fint väder och så varmt i lägenheten här hemma så tog jag & Lucas en förmiddagspromenad runt slätta damm i väntan på finbesöket!

20130518-114207.jpg

20130518-114219.jpg

20130518-114228.jpg

3 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Ser att du har ett fint solparaply till barnvagnen. Vart har du köpt det? Är du nöjd med det och skyddar det bra mot solen när du är ute och går? Slipper du hålla på o vända vagnen för Lucas ska slippa få solen i ögonen? Passar det olika barnvagns märken? Jag har en emmaljunga city cross barnvagn. Jag måste köpa ett solparaply för det är hopplöst när man är ute o går. Alva får bara solen i ögonen hela tiden!
    Hoppas ni får en mysig helg!

    • Emma

      Svar till Marie: Tack 🙂 Än så länge så har jag bara använt solparaplyt två ggr. Så jag kan inte riktigt säga vad jag tycker om det. Det är ju lite bökigt om man inte planerar att bara gå rakt fram för man får ju rikta om det hela tiden. Jag kompletterar med en tunn filt över vagnen när jag går runt och han ändå sover så att solen säkert inte ska lysa på honom. Däremot så är solparaplyt verkligen suveränt när han sover i vagnen när den står stilla. Då behöver jag inte ha en filt över vagnen så det behöver inte bli lika varmt. Solparaplyt köpte jag på jollyroom, jag tror det hette Carlo. Det passar till alla barnvagnsmärken. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.