Okategoriserade

Huden på bröstet

Igår skrev jag ju att jag inte hade nån känsel på en del av huden på ena bröstet. Där känseln verkar ha försvunnit är på sidan av ena bröstet, typ mellan brösten. Det är inte nära vårtgårdarna så det är ju lite konstigt. Men det är mitt stora bröst sol jag kallar för melonen. Jag lyckades jämna ut mjölken i brösten någorlunda när jag fick tips från er läsare men jag har ändå lite mera mjölk i detta bröstet jämt ändå och det är rätt högt tryck så det sprutar utgav sig själv några ggr om dagen 🙂 haha!!

Jag ringde iaf till BVC igår och frågade och dom sa att dom aldrig hade hört om nåt liknande så BVC-sköterskan gick och rådgjorde med deras läkare. Läkarn hade heller aldrig hört om det men sa om jag inte får feber eller det blir ömt eller nåt annat så trodde han att det nog handlade om nån nerv som kommit i kläm. Jag har inte ont av att jag inte hår nån känsel, jag blev bara lite orolig. Men då låter det ju sol allt ändå är i sin ordning 🙂

One Comment

  • Emely Tuväng

    Jag har också så på det bröstet som är mest mjölk i.. så kanske är något med just det när man har mer mjölkproduktion i det ena.. jag har inte frågat BVC här om det för jag har inte ont av det men visst är det lite läskigt. Men jag frågade det där du har skrivit om att bebisar inte ska ha strumpor för att de har dålig blodcirkulation och här på BVC säger dom att det inte stämmer överhuvudtaget.. man kan ha strumpor utan problem. Kram

    Svar från Emma: Visst är det läskigt!! Men jag tyckte ändå att det var skönt att jag inte helt ensam om det! Konstigt att dom sa så på BVC. Undra om det bara gäller nyfödda då kanske?! Ska fråga på mitt BVC också!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.