Okategoriserade

Hur länge kan han hålla en smörgås?

Det var väldigt längesen Lucas åt smörgås. Vi har försökt ge honom men han vägrar äta. Idag kom han och frågade efter bröd just när jag stod och smörade en smörgås, så då fick han en fjärdedel av min macka. Jag och Jair gjorde ett experiment för att se hur länge han höll i mackan innan han släppte den. Hahah! Jag vet inte ens om ni kommer tro mig, men han gick runt med den och höll den med båda händerna i exakt 35 minuter! Han lyckades till och med sätta sig ner och ställa sig upp från golvet samtidigt som han höll den smöriga mackan med båda händerna!!!!!

(null)

När han väl la ner den så gjorde han det för att han ville torka av sig sina smöriga fingrar sen tog han upp den igen 🙂 och höll den i 5 min innan han tog upp den och började plocka isär små smulor som han ville mata oss med. Nu har det gått 50 minuter och han håller den fortfarande!! Om man tar en selfie på honom så posar han och låtsas äta smörgåsen, var har han lärt sig det? Så gör aldrig jag!!!!

(null)

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.