Okategoriserade

Magen nu och magen med Lucas

Nu ska vi jämföra mina gravidmagar hehe! Den vänstra bilden är alltså när jag var gravid i vecka 27 med Lucas och den högra är nu i den här graviditeten. Jag tycker att magen ser lite större ut nu än vad den gjorde med Lucas, men det är ingen jätteskillnad… Eller vad tycker ni? Jag trodde faktiskt att min mage skulle vara mycket större den här gången eftersom jag är omföderska, men skillnaden har ju varit marginell hela tiden. I början såg jag ingen skillnad alls. Vad säger ni? Tror ni bebis nr 2 är större än vad Lucas var? Någon som vågar gissa på vikt och kön utifrån den här bilden? Lucas vägde 2905 gram när han föddes på BF+2.

 

 

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.