Okategoriserade

En underbar överraskning

Jag blev såååå himla överraskad idag! Min granne sa att hon hade en överraskning men jag hade aldrig kunnat tro eller ens ana vad det var!!! När jag kom ner nu ikväll för ett glas vin och Magic Mike så kom hon som en liten skolflicka med något bakom ryggen. Jag hörde att det prasslade och jag skojade om att hon såg ut som en liten skolflicka med en teckning bakom ryggen och när hennes sambo sa att det är typ det så trodde jag att det var en teckning från Saga, deras dotter. Jag är väldigt förtjust i Saga och jag är en av få som hon är riktigt förtjust så det hade faktiskt kunnat vara en teckning. Men när Antonia sträckte fram det ihopvikta pappret så såg att det var en bild på ett ultraljud och våra namn ovanför, nedanför stod det: Vill Ni bli gudföräldrar till mig, Charlie? Klart vi vill!!!!! Gud så glad jag blev! På pappret stod det också varför dom hade valt just oss och jag blev så rörd och alldeles till mig när jag läste det!!! 🙂 Den här lilla familjen är ju alldeles underbar! Jag samåker med pappan varje dag till jobbet, mamman och jag klickar perfekt, Saga kramar mig först sen sin pappa och jag var den första förutom familjen som såg Charlie!

(null)

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.