Okategoriserade

Något piggare + lördagsmys

Jag vet att ni är många som undrar och som är oroliga för mig och just nu känner jag mig själv lite orolig. Jag känner mig väldigt out of game eller vad man ska säga. Jag har ingen ork, är yr hela tiden, mår smått illa och har nästan jämt ont i magen. Ibland mycket och ibland lite. Jag har inte varit tillbaka hos läkaren för att jag verkligen inte vill bli inlagd igen och jag har ändå inte ont på samma ställe eller på samma sätt. Jag känner mig deppig, ledsen och svag. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men det känns som jag ramlat ner i en svacka som jag inte vet hur jag ska komma ur. Jag försöker rycka upp mig. Och vissa tillfällen känner jag mig piggare och då försöker jag göra bra saker som får mig att må bra och känna mig nöjd med mig själv. Nu på eftermiddagen har det varit lite bättre så jag hoppas att jag kommer igång nu igen.

Just nu sitter vi och tittar på en serie som vi följer, Supernatural 🙂 Jair gjorde tacos och det tyckte Lucas var jättekul så han var framme och rörde i varenda skål 🙂 Det såg så kul ut när han fick syn på tacosen. Först rörde han den inte men böjde sig fram och tittade noga på vad som var i alla skålar. Sen började han röra runt med skedarna, men han var duktig och kladdade inget på bordet, men han stoppade samma sked i alla skålar. Knäppis 🙂

20140906-172833-62913699.jpg

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.