Okategoriserade

Ont igen men hemma

Det känns så skönt att vara hemma igen. Men jag märker att jag måste ta det lugnt för inatt hade jag ont i magen igen. Fast inte lika ont som i söndags. Jag fatta verkligen inte va det är med mig. Varför får jag ont i magen? Är det maten jag äter, är det stress eller är det så att jag hade en lätt blindtarmsinflammation som läkarn sa? Mina värden hade ju varit lite dålig… Men i såna fall, varför hade jag ont inatt igen? Dessutom känner jag mig otroligt klen och är nära på att svimma varenda gång jag ställer mig upp. Usch, det här är verkligen inte roligt… Min plan är att komma tillbaka till jobbet på måndag, men både min konsultchef och Volvochef har sagt att det är bättre att jag är hemma nån extra dag och frisknar till om jag behöver det. Jag får se hur jag gör, men hälsan kommer i alla fall i första hand.

Förutom att jag är dålig så är Lucas sjuk igen! Nytt avbrott i inskolningen, tur att Jair är pappaledig fortfarande 🙂

20140905-142541-51941894.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.