Okategoriserade

Det är en bebis i magen

Det känns att det är nåt hårt eller vad man ska säga i magen nu… Jag kan liksom inte sitta med ryggen för böjd för då tar revbenen i en liten bebisrumpa. Bebis klagar inte, men det gör mina revben. Det känns verkligen att det där som är i magen är inte helt formbart så som det hade varit om magen bara bestod av fett. Och det är väl inte så konstigt egentligen för det är ju en bebis i magen även om jag har svårt att fatta det trots sparkar och annat!

20130312-224305.jpg

20130312-224323.jpg

3 Comments

 • Siranie

  Snart e d din tur min vän. Har fortfarande inte fattat, när d var dags så gick d fort för mig och nu är man en mamma och d ligger en bebis här som gärna sover på min mage eller somna i min famn efter maten. Och hon ler varje gång och verkar så nöjd.

  Svar från Emma: Ja snaaart så!! Så himla häfigt!! Va mysigt du måste vara i värsta lycko-bebis-bubblan nu ju!!! 🙂

 • Ulrika Hagström

  Helt galet egentligen att man har en liten människa i sin kropp. Det rör sig, bökar och många gånger känner man sig lika smidig som ett kassaskåp men förhoppningsvis så kommer poletten att trilla ner när bebis kommer ut om några veckor;)

  Kramen

  Svar från Emma: Ja verkligen!!! Det där med smidig som ett kassaskåp det känner jag verkligen igen! Går in i saker med magen hela tiden!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.