Test av iNanny babyvakt Video Digital

Vi har fått prova på en ny babyvakt i samarbete med Jollyroom som jag tänkte recensera i ett blogginlägg. Babyvakten kommer från märket iNanny och det finns 4 olika varianter på Jollyrooms hemsida HÄR! Den vi testar här hemma är den med kamera och handmonitor.   

Så här indikerar iNanny babyvakt ljud

iNanny indikerar ljud genom att LED-lamporna blinkar rött och samtidigt spelar den även upp ljudet i handmonitorn. Är ljudet svagt som t.ex. halvtysta snarkningar så spelar den upp ljudet men lamporna blinkar inte.

Känslighet

Det finnas ingen inställning för att ställa in hur känslig monitorn ska vara, men den verkar vara känslig nog i alla fall. Om vi har på högsta volym och så kan vi höra Lucas snarka lite tyst om man lägger örat mot handmonitorn. I förrigår så vände han på sig i sängen och la sig med huvudet ganska nära monitorn och snarkade högljutt. Då blinkade monitorns LED-lampor för att indikera att den registrerade ljud och då kunde vi höra hur han snarkade lika tydligt som om han hade legat här på soffan och sovit! Det viktigaste är väl att babyvakten är känslig nog och att den indikerar när den registrerar ljud.

Räckvidd 

Den har bra räckvidd, bättre än dom andra vi har testat. Den räcker ut genom vår bastanta ytterdörr och vi har provat den utanför på vår gård och dit räcker den också trots att vi bor på tredje våning.

Tvåvägskommunikation

På handmonitorn finns det en knapp för mikrofon. Om man håller in den knappen så kan man prata med barnet via kameran. Superbra funktion! Detta är något som vi inte haft på någon av våra babyvakter tidigare så det här uppskattas verkligen!

Spela musik för barnet

Det går att sätta på 5 olika vaggvisor för barnet via handmonitorn. Det går även att justera ljudvolymen direkt från handmonitorn. Kanske något vi borde testa med bebisen sen? Lucas är så stor nu, så han somnar lättast om det är tyst i det rummet som han sover i.

Alarm

Det går att sätta alarm på handmonitorn som piper i handmonitorn (alltså inte i kameran) efter 2h, 4h eller 6h. Det kanske är bra som en trygghet om man är orolig att man inte ska vakna när babymonitorn låter. Jair var jätteorolig när Lucas sov själv dom första gångerna.

Temperatur

Babyvakten mäter temperatur där kameran står. Det är faktiskt himla bra, särskilt om det är kallt ute och man har fönstret öppet eller om det kanske är för varmt i barnets rum, då får man veta det 🙂

Bild

Det är bra bildkvalitet. Det är becksvart i sovrummet där Lucas sover, men vi kunde ändå se honom bra med kamerans night vision. Kameran sätter själv på infraröd night vision när det blir mörkt. En sak till som kan vara bra att veta är att det finns en zoom-funktion på kameran som man gör att man via handmonitorn kan zooma. Detta är bra om man har kameran en bit från sängen där barnet sover 🙂

Anslut flera kameror

Handmonitorn kan anslutas till totalt 4 stycken kameror samtidigt. Så om man har två barn som sover i olika rum så kan man köpa till en kamera och hålla koll på båda barnen med en babyvakt 🙂

Prisvärd

Ordinarie pris på just den iNanny som vi har är 1499 kr, men just nu kan ni köpa den för bara 799 kr! Jag tycker det är otroligt prisvärt med tanke på alla funktioner den har! Jag har faktiskt inte sett någon babyvakt med både video, tvåvägskommunikation, temperatur och möjlighet att ansluta flera kameror för det priset!

Just nu, på Jollyfesten, är alla iNanny babyvakter kraftigt nedsänkta med upp till 57% rabatt – klicka HÄR!

babyvakt inanny

Sist men inte minst! Ni har väl inte missat att ni just nu kan vara med och tävla om VALFRI iNanny babyvakt + en skötväska från Petite Cherie! Klicka HÄR för att komma till tävlingen! Totala vinstvärdet som vinnaren kammar hem är hela 2698 kr!

20160304-225059-82259033.jpg

/I samarbete med Jollyroom

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här