Allmänt

Nu är jag höggravid!

Nu är jag höggravid! Idag gick jag och magen in i vecka 35 så nu är jag officiellt höggravid! Om förlossningen skulle starta nu så gör man oftast ingenting för att stoppa den. Jag får lite halvt panik av den tanken, det är ju meningen att jag ska vara redo nu! Men jag är inte färdig och jag är inte trött på att vara preggo än. Näe du lilla bebis, du får allt stanna till april åtminstone. Ja, gärna några dagar extra efter BF så att jag hinner bli trött på att bära runt på dig i magen haha!

Vill ni ha ett gott skratt och läsa om hur det känns att vara högpreggo? Ja, gå då in och läs den här listan som jag gjorde i oktober – den får till och med mig att skratta lite för mig själv: 10 saker jag inte visste innan jag hade varit höggravid

 

5 Comments

 • Mikaela

  Visst är det härligt! Fast jag får vänta 3 dagar innan jag är höggravid då hehe. Kan verkligen inte vänta längre nu. Vill ha bebis här nu (fast egentligen inte än).

 • Erika Andersson

  Jag är gravid för första gången och gick in i v37 precis. Jag läste din lista om att vara höggravid och fick mig ett riktigt gott skratt!!! Jag känner så väl igen mig på allt utom fötterna, men det kanske kommer. Det är nog bra att vi inte vet allt detta innan vi blir gravida för då skulle det inte bli några barn gjorda . Jag har precis hittat din blogg och jag vill tacka för alla bra tips som du ger! Min förlossningsväska utökades med flera saker efter att ha läst dina inlägg om BB tiden. /Erika

  • Emma - På Smällen igen!

   Åh vad roligt att du har hittat hit!! ❤️ Och vad kul att jag kunde hjälpa dig med mina inlägg 🙂 Haha! Ja, den listan är kul haha! Jag har bara lite svullna fötter nu, oftast mest på morgonen när jag har sovit. Dom där elefantfötterna kom efter förlossningen haha 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.