Okategoriserade

Svar på frågor

Om amning
Pumpar du för hand eller med maskin? Och i så fall, vad använder du för någon?
Svar:
Jag använder en manuell bröstpump från Phillips Avent, funkar jättebra. Jag har fått in tekniken att jag först pumpar några tag och sen när mjölken har runnit till så håller jag inne handtaget tills det slutar rinna och då tar jag nya pumptag. Jag tycker den bröstpumpen är jättebra. Jag har skrivit en recension om den här: Test av bröstpump från Philips Avent Jag skrev i inlägget att jag fyllde flaskan på bara någon minut, men det borde stått några minuter. Snabbt gick det men kanske inte så snabbt 😉

Vad tycker du om gåstolen ni har? Vi har inte köpt någon än för jag har svårt att se några fördelar. Men det är ju svårt att veta innan man provat. Var inte du rädd för mjukt skelett som växer fel mm?
Svar:
Jag tycker gåstolen vi har jättebra. Babysittern och babygymmet använder vi knappt längre. Nu är det gåstol eller en stor filt på golvet som gäller. För oss är fördelen med gåstolen att Lucas kommer upp lite grann. Han gillar inte alltid att ligga på golvet utan vill komma upp lite. Dessutom är det massor av roliga leksaker på den som han leker med 🙂 Han går inte i den än så mycket, han står mest. Men det är just det som den är bra för för oss. Jo, jag var rädd för skelett som växer fel, men sen när jag insåg att den här reflexen som min moster pratade om när jag skrev det här inlägget; Hjulbent bebis av att stå tidigt är en reflex som nyfödda har och inte 4 månaders bebisar. Och så som dom sitter i gåstol gör dom ju i bärsele, barnstol och när man bär dom också så då borde ju detta vara farligt också. Vi väntade väldigt länge med att använda både matstol och gåstol. Ja, Lucas var nog strax över 6 månader när vi började använda detta och vi använder allt med måtta. Det är säkert ok om man gör det lagom mycket 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.