Fitnessfighten,  Träning,  Viktnedgång

F*n vad jag (läs: Fitnessfighten) är bra!

J*klar vad nöjd jag är idag! Idag så har jag nämligen nått mitt första mål!!! Dom sista gravidkilona är borta! Förra tisdagen vägde jag in mig på 70 kg och denna onsdagsmorgon stod vågen på 67,7 kg. Men jag räknar egentligen min ingångsvikt som 69,4 kg eftersom det var det jag vägde nån vecka innan Fitnessfighten. Så ja, jag har gått ner 1,7 kg på bara 8 dagar, eller egentligen 7 dagar, för jag började med kosten på onsdagen. Räknar man från 70 kg har jag gått ner 2,3 kg!!!! Nästan för bra för att vara sant! 🙂

20131009-204936.jpg

Nu kanske en del av er tänker att det inte är så bra att gå ner så snabbt i vikt när man ammar. Men jag tror inte det är nån fara när man går ner på ett vettigt sätt. Till exempel så tror jag inte 5:2 dieten är vettig när man ammar. I Fitnessfighten äter man mat med rätt näringsinnehåll och rätt kalorimängd för amning och under hela tiden som man är vaken äter man med jämna mellanrum för att hålla igång förbränningen. Skillnaden för hur jag gjorde förut är att jag ofta skippade frukost, åt det jag ville äta, max 3 mål om dagen varav 1 varmt, försökte dra ner på sockret men unnade mig ändå varje helg. Nu äter jag 3 mål om dagen, frukost, lunch, middag och däremellan mellanmål, totalt 6 stycken. Och inget socker förutom fruktsocker och ingen alkohol. Alltså äter jag mer än jag gjord innan men nyttigare!

Idag toppade jag dagens Fitnessfight-övningar med ett riktigt jobbigt spinning pass så nu är jag verkligen toppennöjd med mig själv! Dags att jobba mot nästa träningsmål, min målvikt 63 kg!

7 Comments

 • Johanna

  GRYMT JOBBAT! Är oxå RÅ-nöjd 😉 -3kg, även om det typ bara är vätska nu… Men blev otroligt peppad av mejlet idag, att det är nu fettförbränningen sätter in! Ska köra som satan på passet idag! Mitt mål är att komma under 60kg nu med FF, känns som det faktiskt är möjligt!
  Kämpa vidare!! Det ska jag 😉

  Kraam

 • Emelie

  Hej! Idag har jag anmält mig till nästa månads Fitness Fight! Är väldigt roligt att läsa det du skriver och jag blir väldigt peppad! Skulle helst vilja köra igång NU!

 • -Jenny-

  Men shit! Vilka resultat, grattis! Nu blir jag lite sugen på att köra nästa månad… Är det jobbiga menyer och recept eller går det lätt att fixa?
  Jag har ganska precis tagit mig igenom TapouT XT, 84 dagars kampsportsinspirerad träning. Det var kul, men jag tappade bara 1 kg och några få cm. Så kostprogram skulle kanske göra susen? Klarade jag 84 dagar är ju 30 inga problem.

 • Pilla

  Heja heja vad duktig du är! Precis som du skriver, bara man har koll på kaloriintaget så är det ingen fara med mjölken. I början av min viktnedgång snittade jag 2 kg i v i början. Slaggprodukter mm son rensas ut efter det har jag legat på ca 1 kg i veckan .

  Kämpa på! Du är jätteduktig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.