Fitnessfighten och Mammashape – slutresultat!

Jepp! Nu är min och Jairs månad med World of Shape över och det är dags att presentera våra resultat för er!! Jag tycker att dessa 30 dagar har flutit på väldigt bra. Jag och Jair har skött oss ganska så bra. Visst blev det några fusk och vi båda hoppade av träningen för att vi helt enkelt inte orkade, men resultat fick vi ändå 🙂 Träningen är egentligen inte jobbig eftersom den går bra att göra hemma framför TVn, men när barnen hade somnat och vi skulle träna så var vi så trötta att vi inte orkade. Men nu till våra resultat!

Jair var supernöjd med sitt resultat! Massor av hans gamla kläder passar igen och shortsen som han har på bilden kunde han stänga utan att ansträngning. Jag tycker att det är ännu större skillnad på Jair i verkligheten än vad som syns på bilderna.

Jag är också nöjd med mitt resultat även om det inte blev lika häpnadsväckande som det har blivit dom andra gångerna som jag har kört Fitnessfighten. Men dom andra gångerna har jag tränat mycket mer och jag har inte helammat. Min kropp går ner extremt långsamt när jag ammar, jag tror det är för att kroppen försöker hålla kvar i kilona för att vara säker på att den har mat till Isadora. Nu har jag i alla fall gått ner alla mina gravidkilon och dessutom 0,8 kg extra. Nu är det bara 4,2 kg kvar till mitt mål 🙂 Heja heja! Nu ska vi försöka behålla samma sunda tänk när det kommer till maten, men på helgerna kommer vi unna oss något gott i lagom mängd 🙂

Tack för att ni ville följa vår Fitnessfight-resa även denna gången 🙂 Ni som har kört igång, berätta gärna hur det gick för er sen när er månad är slut 🙂 Jag hejar på er!

Och ni som fortfarande är sugna på att hoppa på en omgång av något av World of Shapes program, använd gärna rabattkoden PASMALLEN50 så får ni 10% rabatt!

/I samarbete med World of Shape

Relaterade Inlägg

13 Kommentarer

 1. Jennifer

  Kul att ni är nöjda! Men så tråkigt med före-/efterbilder där man på efterbilderna är sminkad, tillfixad och har bättre hållning, resultatet blir så skevt och “reklamaktigt” då… Förutsättningarna för före- och efterbilderna blir ju inte riktigt samma…

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Förstår absolut vad du menar med sminkad vs. osminkad men jag tänkte inte på att sminka av mig före jag tog bilderna. Hållningen är en effekt av träningen men där har jag fortfarande en hel del kvar att jobba på men lite bättre är det i alla fall. Hur som helst så är i alla fall inte resultaten kryddade på något sätt. Detta är precis vad Fitnessfighten gav den här gången, vi är nöjda och det är huvudsaken 🙂

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack!! Jag ska börja träna regelbundet igen och försöka hålla mig till sötsaker bara på helgerna så att jag kommer tillbaka till målvikten, men 30-dagars-programmet är avslutat nu 🙂

   Svara
 2. Elin

  Bra jobbat!!
  Jag klarade av mammashape någon dag före er ju, och gick ner 5,5kg och 11 cm runt naveln! ? är så nöjd, för jag helammar ju också.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Wooow! Det är ju asbra ju!!! Stort grattis!!! 😀 Alla kroppar reagerar ju olika under amningen, jag upplever att jag går ner snabbare när jag inte ammar. Men hur som helst så ska du vara stolt över dig själv! Grymt bra jobbat!

   Svara
 3. Sara

  Skönt att höra en annan sanning än “amningen får ju kilona att raaaasa”. Jag är superhungrig och kroppen verkar väldigt mån om att behålla vikten. Vilket är rätt bra för jag gick ner inte upp i och med förlossning, men ändå…

  Svara
 4. Sara B

  Bra resultat. Vilken skillnad på Jair, men även på dig, men som du säger så ammar du och har en liten, så det är ju inte så konstigt med olika resultat. Det syns oerhört ist på din hållning, och bara det är mycket värt! Blev väldigt sugen på att testa då jag stannat av i träning och i att äta bra mat jämt… Nu är inte min minsting liten heller, utan snart två år, vilket gör att jag verkligen vill komma tillbaka i form. Jag har lyckats gå ner ca 20 kg det här året och tappat 22 cm runt stussen och 16cm runt midjan. Men jag snubblade på mållinjen och kom av mig. Har ca 8 kg kvar som jag vill gå ner. Tror du att det här programmet kan göra att jag får tummen ur, och klarar den sista biten? Det var ju inte fasligt dyrt (förutom nu kring jul, då det finns så mkt annat att handla)… =)

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Wow vilka resultat du har åstadkommit! Och tack så mycket! Ja, killar tappar ju vikt snabbare och lättare än tjejer så därför syns det ju mest på honom. Jag upplevde att jag fick mindre resultat eftersom jag fortfarande helammade, men resultaten var ju ändå ganska grymma särskilt eftersom jag fortsatte tappa vikt efter avslutat program och dessutom behöll den nya vikten trots att jag slutade träna och började äta som vanligt igen. Just nu väger jag 65,8 kg vilket är 2,8 kg från min målvikt så jag har väl också mer eller mindre snubblat på mållinjen, men det är bara ta sig i kragen och köra på med det sista. Jag tror absolut att det här Fitnessfighten skulle ge dig en bra kickstart med bra resultat som får dig att orka det sista också. Det hade ju varit en kanonstart på det nya året, eller vad säger du? Om du har lust att prova något av World of Shapes program så får du 10% om du anger koden PASMALLEN.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här