Okategoriserade

40,5 grader med febernedsättande

Då var vi här igen, på barnsjukhuset. Jag är inte den där hispiga mamman som oroar mig i onödan, men det känns faktiskt helt fel att gå hemma när Lucas är så här dålig. Han har ju inte blivit ett dugg bättre och även om han drack mer vatten idag än igår så är han ännu slöare idag. Han har inte satt sig upp en enda gång för att göra något. Och han somnar om hela tiden som man sätter honom upp. Jag har helstängt tiden gett honom både alvedon och Ipren efter klockan så han har aldrig varit helt utan febernedsättande. Men nu ikväll 20.00 när jag tog tempen på honom innan jag skulle ge mer alvedon så hade han 40,5 i temp trots att det bara var 3 timmar sen som han fick sin sista dos med ipren. Det kändes lite väl högt för att vara med febernedsättande. Jag bestämde mig för att ringa till 1177 igen och dom rådde mig att åka in genast. Så nu sitter vi här igen, men gången är Lucas inte alls så där pigg och glad som han var när vi kom in för 4 dagar sen.

(null)

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.