Branäs

Stålande dag med skidlekis, Nintendoland och mys vid brasan i Branäs!

Vilken härlig dag vi hade igår! Jag satt och skulle skriva det här inlägget innan jag somnade, men det var verkligen helt omöjligt att hålla sig vaken. Jag var sååå trött! Jag somnade med ett leende på läpparna och sov riktigt djupt hela natten. Det var längesen som jag vaknade så här utvilad.

Dagen igår var helt fantastisk! Det började med att vi hade magiskt väder. Solen sken och det var alldeles frostigt ute.

Igår hade William sin första dag på skidlekis och jag och Victor var så exalterade! Det hade ju gått så bra med skidåkningen dagen innan, men det gick ungefär som vi hade förväntat oss, William var på typiskt 3-åring-humör och skulle absolut INTE vara med. Haha!

img_7969-1
img_7970-1

Det var exakt samma när Isadora skulle gå på skidlekis när vi var här första gången, så jag beslutade mig snabbt för att vara med i skidlekis. Men det hjälpte inte, William ville helst bara stå still och att ingen pratade med honom. Vi åkte några åk, men tillslut fick vi avbryta och då var han helt förstörd för han ville verkligen åka skidor. När Victor kom in med honom så somnade han så han var nog lite trött fortfarande från dagen innan.

Senare på dagen var jag och William ute i över en timme och bara åkte och åkte! Han åkte till och med själv och tog sig framåt på platt mark också. Det går mycket bättre när William har bestämt sig själv och ingen pushar honom 🙂 Idag ska dom åka till rymden med skidlekis så idag hoppas vi att William har bestämt sig för att åka med till rymden 🙂

Jag och William dricker varm saft

När William var inne och vilade med Victor passade jag och Veronica på att åka lite med de stora barnen. Sa jag att det första gången min bästis åker skidor? Japp, det är det och hon är verkligen så duktig och MODIG! Igår åkte vi favoritbacken Nintendoland som har fått sig ett lyft sedan förra året! Bland annat pratar Mario-figuren i början av backen igen och backen ser lite annorlunda ut på några ställen 🙂 Sen åkte vi ner från berget igen och åt gulaschsoppa i lägenheten innan det var dags för skidskola för halva gänget.

img_0030
img_7943
img_7941
img_7934

Lucas går i snowboardskola detta året 🙂 Han är så duktig! Vi har faktiskt haft sånt flyt så det var ingen annan anmäld till snowboardskolan så Lucas har en ”privat” lärare som är grym!

Kvällen avslutades med en öl framför brasan i Mountain Lodge med bästis och sen hängde vi lite i bastun innan vi kröp ner i sängen 🙂 UNDERBART!

img_7959
img_7962

Nu har vi ätit frukost, barnen har gjort sina läxor och vi är på väg för ännu en härlig dag i backen!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.