Branäs

Första dagen i Branäs!

Vilken underbar första dag här uppe! Vi kom hit kl 15.00 så det var fortfarande ljust och perfekt för att åka de första åken redan idag. Vi packade ur bilen snabbt, checkade in oss själva (så sjukt smidigt i Branäs via deras självincheckningssystem) och sen gav vi oss ut i backen.

Vi har lånat vår skidutrustning av Branäs och fått den utkörd till vårt boende så den fanns redan i skidförrådet, väldigt smidigt och tidsbesparande!

Detta året var andra gången nånsin som William stått på ett par skidor. Förra året gick han bara med på att åka skidor en enda dag, så vi var inställda på att det skulle bli samma i år, men icke! Idag ÄLSKADE han att åka skidor! Han ville inte ens ta av dom när vi skulle gå in! Och vi som inte ens bokat skidskola till honom för att vi trodde att han inte skulle vilja, och han är verkligen omöjliga att övertala! Victor ringde genast till Branäs gästservice som lyckades boka in honom till skidlekis, sån tur! Han är riktigt stolt över att han ska få börja på skid-förskola som vi kallar det 🙂

img_7916
img_7908
img_7906

Vi hann med flera åk i de närmsta barnbackarna och de stora killarna (Lucas och hans bästis) hann med flera åk i Nintendoland! Min och alla barnens favvobacke! Imorgon ska jag med åka den och jag har stora förhoppningar om att min bästa kompis som är med också ska åka den, helst imorgon men senast onsdag!

img_7911
img_7913

Men nu måste jag hoppa i säng! Imorgon är en ny dag och den kommer bli FANTASTISK!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.