Okategoriserade

Snart framme i Branäs!

Denna veckan har nästan all tid gått till att förbereda inför årets skidsemester till Branäs!! Vi har lagat massor av mat och fryst in, packat, lånat takbox och grejat och haft oss! Och imorse gick vi upp tidigt och packade in i bilen.

Vacker soluppgång i Fjärås denna morgon!

Detta året åker vi hit med min bästis och hennes son och det ska verkligen bli såååå himla kul!

Resan har gått otroligt smidigt och bra. Vi har bara stannat en enda gång och den obligatoriska varmkorven intogs i farten. Vi brukar alltid stanna och äta medhavd varmkorv, men i år vågade vi prova att äta i bilen – utan ketchup, för att undvika kaos. Haha! Det gick hur bra som helst!

Det enda som tog tid var när vi stannade och kissa på Preem för där var det ovanligt lång kö med bara män! Jag har nog aldrig sett en så lång toakö med män, det känns som män ofta vänder i dörren och kissar ute när det är så lång kö.

William och Oliver är verkligen såååå enkla att åka bil med, dom har inte ens haft nåt att göra, utan bara suttit i 6 timmar! Vi brukar ha lite leksaker eller hörlurar med musik, men nu var dom så nöjda med att bara titta ut genom fönstret så då behövdes inte det.

Nu har det börjat snöa och vi har cirka 4 minusgrader. Helt okej 🙂

Jag kommer skriva massor under denna veckan, så passa på att följa både här och på instagram!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.