Spännande vecka med många happenings!

Det här blir en urspännande vecka som antagligen kommer gå i rekordfart! På torsdag ska jag och barnen nämligen iväg på kick-off med Axkid och bo över på hotell och på lördag så åker jag och Thaimorsan på en liten weekend till Stockholm med våra bebbar 🙂

Inför kickoffen med Axkid så har jag samlat på mig lite frågor som jag tänkte ställa till Axkid och jag tror att NTF kommer vara där också så då är det ju perfekt att ställa frågor 🙂

Några frågor som ni har frågat om som jag kommer ta med mig och ställa är:

* Vilken plats i bilen är säkrast att montera en barnbilstol på?
* Varför det är helt otänkbart för en amerikan att montera en bilstol fram? Är det större chans att barnen skadas i bilolyckor om dom sitter fram? Och varför monterar amerikaner gärna bilstolarna i mitten bak? Är det bra, borde vi göra det också?

Om ni har fler frågor som jag kan ställa på torsdag så är det bara att kommentarsbomba detta inlägget 🙂 Jag försöker få svar på så många frågor jag bara kan 🙂

En annan fråga som jag har fått från er läsare som jag ställt till Axkid har jag redan fått svar på:

Vilken av Axkids bilstolar som är bäst för långa barn?

Svar: Minikid är den stol som är allra bäst för långa barn. Det är alltså den bilstolen som vi har till Lucas. Jag tänkte fråga lite mer om stolen på kick-offen, men bomba gärna mig med både allmänna frågor om bilstolar och frågor om Axkids stolar 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Johanna

  Åååh vill också på weekend med I, önskar jag ens hade hälften av ditt “go” i mig haha. Känns som att du inte skulle backa att ta med bebis på något (dvs inga farliga saker förstås, det här är en komplimang) och jag har precis kommit över stadiet där jag inte blir svettig av tanken på att åka in till Allum haha 😉

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe! Vad söt du är! Jag kan säga att jag har också trötta dagar, trötta veckor som jag inte har energi till utflykt varje dag haha! Just nu är jag inne i ett flow där jag vill göra saker varje dag, jag får abstinens om jag inte gör nåt en dag 🙂 Och så ser jag vissa utflykter som en kul utmaning, typ “klarar jag detta med två barn??” Till exempel att sova på hotell på torsdag med två barn. Jag har aldrig varit själv med båda barnen på natten och det är alltid Jair som lägger Lucas så lite läskigt känns det, men det ska nog gå bra 🙂 Framför allt så ska det bli sååå mysigt!

   Svara
 2. Solin

  Vi har typ lika gamla barn. Vi hade lilla i fram och stora bakom. Men så läste jag att man ska ha tyngsta barnet i fram och mindre i bak. Om man krockar så kan annars det tyngre barnet typ knäcka stolen och skada lilla. Ligger det någon sanning i det? Och hur gör folk först få god uppsikt i bakspegeln när man har barn i fram? kanske inte är nåt problem med axkid. Vi har andra märken

  Svara
   • Solin

    Haha. Nej, det menade jag inte men ser ju nu att det var så jag skrev ? Jag menar höger sidospegel när jag har barnstol i fram. Hoppas det blev tydligare. Kram

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här