Okategoriserade

Sluta amma natt 1

Första natten gick inget vidare. Lucas somnade utan skrik vid åtta-tiden utan bröst och i sin egen säng. Men cirka 1 timme och 10 min senare vaknade han och då kunde han inte somna om. Jag och Jair turades om att försöka natta om honom i 20 minuter var i 2 timmar. Han somnade flera gånger i min famn men vaknade när jag skulle lägga ner honom. Tillslut tog vi upp honom och busade med honom en stund. Jag kände mig som värsta förrädaren som inte gav bröstet, det var otroligt jobbigt. Men efter att vi hade busat med honom somnade han i sin säng utan gråt med en flaska mjölkersättning.

Jag har ingen aning hur länge han sov, men jag tippar på 1 – 2 timmar… Sen vaknade han och då lyfte Jair upp honom och la honom jämte mig. Det tyckte jag var väldigt oschysst mot Lucas. Att han skulle få ligga jämte bröstet men inte amma, så då bestämde jag mig för att amma. Jag ammade nog 2 gånger under natten, det var jätteskönt, brösten var typ spräckfyllda så det behövdes verkligen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.