Okategoriserade

9 tips på mammabloggar i Göteborg 2014

Det var längesen som jag tipsade om mammabloggar nu. Jag läser väldigt väldigt många bloggar via bloglovin, men det är få som jag följer slaviskt. Dom flesta bloggarna jag läser är i andra städer, dom allra flesta i Stockholms-området. Det är så populärt att blogga i Stockholm och det finns massa roliga event att gå på, det saknar jag lite i Gbg. Och jag saknar igenkänningsfaktorn när man läser en blogg i samma stad. Så igårkväll googlade jag rätt på lite fler mammabloggar i Göteborgs-området som jag la till på Bloglovin. Tänkte tipsa om dom idag!

 1. Min absoluta favorit sen länge länge är Idlisas blogg. Jag har följt henne dagligen sen hon var gravid med sitt första barn (innan jag blev gravid) och nu följer jag henne lika slaviskt i väntan på bebis nummer 2 som är beräknat till september.Idlisa Header
 2. En annan blogg som jag följer dagligen är Thaimorsans blogg. Hon och jag träffades på föräldragruppen på BVC när vi var gravida och i höstas startade hon också en blogg. Nu när jag är i Brasilien så känns det extra kul att följa henne och lilla Tilda, då missar jag ju ingenting fast jag är på andra sidan jorden 🙂thaimorsan header 
 3. En rätt så nyfunnen blogg är fina Charlotte Hysén som också är toppbloggare här på Loppi.se. Charlotte bor i Partille med sambo och två barn.
  charlotte
 4. En annan mamma som jag träffade på föräldragruppen på BVC är Jessy som numera är matbloggare. Jessy fick sin Tuva bara 3 dagar efter Lucas hade fötts. Tyvärr ska Jessy flytta till Småland, men än så länge är hon en Gbg-bloggare.
 5. Mammabloggaren Alexandra och jag följdes åt under graviditeten. Hon fick sin yngsta dotter i mars 2013 (samma månad som Lucas föddes), så vi följdes tätt åt på slutet av graviditeten.
 6. Hanna of Sweden som är en färgglad mammabloggare från Ytterby/Kungälv upptäckte jag i höstas. Jag fastnade för hennes sätt att skriva på med lite humor inlagt i orden. Man blir glad av att läsa den här bloggen 🙂
 7. 3-barnsmamman, Emelie som bloggar på Under my Umbrella träffade jag lite oväntat på SVT debatt när jag var där i höstas. Nu ska hon gifta sig så det är lite extra kul att följa hennes väg till altaret.
 8. HannahmeH är en helt ny mammablogg för mig, jag la precis till den på bloglovin. Tjejen som driver bloggen verkar jättegullig. Läste också att hon och den sista mammabloggaren i den här listan funderar på att dra ihop ett Mammamingelevent för oss bloggare här i Göteborg. In och kommentera om ni är intresserade!
 9. DecemberMom är också en helt ny blogg för mig som jag just la till på bloglovin. Verkar som en jättegullig tjej, ska bli kul att följa henne.

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.