Tredje graviditeten

Sista detaljen till BB-väskan

Sista detaljen till BB-väskan är på plats i kylskåpet! Ni som har följt mig länge kan nog gissa vad det är som jag saknar allra mest som gravid. Jo, mögelost! Fy satan, vad jag saknar mögelost!!! Nu har jag varit gravid så länge så att jag nästan har glömt bort att sakna mögelost, men när jag började tänka på mögelost igen så kom suget tillbaka på stört! Jag vill inte vänta en enda minut på att få mögelost när bebis är född och det bästa med att köpa den lite i förväg är ju att den kan ligga och mogna till sig. Helst skulle jag köpt dom för 1-2 veckor sen så att dom nästan hade gått ut ur datum tills jag ligger på BB. Bäst före datumet är 27:e april så om jag går över tiden så kommer dom vara perfekt mogna 🙂

mögelost Förutom mögelost saknar jag att ta ett glas rött eller en öl, men suget efter det är i princip 0 om man jämför med mögelost. Jag ser ändå framemot att sitta på balkongen med ett glas rött en kväll i sommar eller dricka en kall öl när vi grillar. Jag ser framemot en ny vinprovning med Thaimorsan. Men allt det blir när tiden är redo 🙂

Jag har inte haft några mer känningar idag. Jag har lite svag mensvärk bara, men det känns inte som värkar. Jag börjar mer och mer tro att bebis faktiskt kommer stanna inne till BF. Vi får väl se om slemproppen var ett första tecken på mig eller inte 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.