Sista detaljen till BB-väskan

Sista detaljen till BB-väskan är på plats i kylskåpet! Ni som har följt mig länge kan nog gissa vad det är som jag saknar allra mest som gravid. Jo, mögelost! Fy satan, vad jag saknar mögelost!!! Nu har jag varit gravid så länge så att jag nästan har glömt bort att sakna mögelost, men när jag började tänka på mögelost igen så kom suget tillbaka på stört! Jag vill inte vänta en enda minut på att få mögelost när bebis är född och det bästa med att köpa den lite i förväg är ju att den kan ligga och mogna till sig. Helst skulle jag köpt dom för 1-2 veckor sen så att dom nästan hade gått ut ur datum tills jag ligger på BB. Bäst före datumet är 27:e april så om jag går över tiden så kommer dom vara perfekt mogna 🙂

mögelost Förutom mögelost saknar jag att ta ett glas rött eller en öl, men suget efter det är i princip 0 om man jämför med mögelost. Jag ser ändå framemot att sitta på balkongen med ett glas rött en kväll i sommar eller dricka en kall öl när vi grillar. Jag ser framemot en ny vinprovning med Thaimorsan. Men allt det blir när tiden är redo 🙂

Jag har inte haft några mer känningar idag. Jag har lite svag mensvärk bara, men det känns inte som värkar. Jag börjar mer och mer tro att bebis faktiskt kommer stanna inne till BF. Vi får väl se om slemproppen var ett första tecken på mig eller inte 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Amanda

  Jag har med planerat att frossa i ädelostar när Liten är född. Har även tänkt öppna en liten flaska bubbel för att fira hans ankomst.

  Svara
 2. Nina

  Slemmisen släppte för ett par dagar sedan för mig har redan hunnit glömma*förvirrad* min lilltjej kom iallafall igår 19:58… 5 dagar före bf .. 3855 & 50 cm *hurra!!!Väntar med spänning på din lill* Kram

  Svara
 3. Sandra - Gravid med första barnet

  Mögelost som är så gott! 🙂
  Såg att våran lokala coop butik på orten hade specialpris på mögelost denna vecka i reklambladet dom skickade ut, och det enda jag tänkte var ”Är det här ett hån eller?”, eftersom jag skulle ha fött förra veckan, och då fått äta mögelost, men nu går jag istället hemma som en val på övertid och bara väntar. Känner mig lite lätt bitter 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här