Tester

Reima testpatrull del 3: Vilddjurstämjaren

På uppdrag av Reima har vi idag varit ute på vilddjursjakt i skogen! Hela familjen var taggade och utrustade för jakten. Lucas var ledande i vilddjursjakten, pappa Jair var Lucas högra hand och jag var fotografen som skulle föreviga alla djur på bild 🙂

Reima testpatrull del 3: Vilddjurstämjaren

En förväntansfull Lucas

Det låg mycket fällda träd och grenar i högar. På säkert avstånd spejade vi och kastade in kottar i högen för det kunde ju bo björnar därinne!

Vi letade också efter ormar, ödlor och andra djur som kunde kamouflera sig bland löven. Här fick vantarna underkänt av testpersonen. Det var svårt att få grepp om småsaker som låg på marken så Lucas tog av en vante.

Och man får ju inte glömma att spana bland träden också, om man har tur (otur..!) så kanske man ser nån stor vildkatt, kanske en tiger!!

När vi finkammade området så var vi även tvungna att bestiga ett berg som verkligen satte prov på kläderna!

Det var blött och lerigt på berget så det var svårt att få fotfäste tyckte Lucas. Kläderna som testades var däremot följsamma och hindrade inte klättringen. Här behövdes vantarna för att slippa bli alldeles lerig. 

  
Bergsklättringen resulterade i leriga knän och vantar. När vi kom hem så provade vi att spola bort smutsen från kläderna. På byxorna använde vi en disksvamp och lite grönsåpa och vips så var dom som nya igen!

Utvärdering

Bergsklättringen var definitivt krävande för lilleman, som han kämpade! Men han blev ändå inte svettig så det känns som kläderna andades bra. Kläderna var smidiga och följsamma i leken, det var bara skorna som hindrade honom i bergsklättringen, men skorna kommer inte från Reima och testades inte i detta inlägg. Vantarna fick underkänt i att plocka småsaker som kottar, löv och grenar från marken, men bergsklättringen klarade dom.

Kläderna som har testas i detta inlägg är följande:
Reimatec ® Skaljacka Jam
Vårbyxor Erft
Reimatec® Vantar Litava
Mössa Frappe

Läs gärna tidigare inlägg om dessa plagg här:
Reimas testpatrull del 1: Första intrycket
Reimas testpatrull del 2: Master chef i sandlådan

Testpatrol_logo

/I samarbete med Reima

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.