Dagens outfit,  Skönhet & Hälsa,  Tredje graviditeten

Perfekta festklänningen för preggo 

Nu har jag perfekta festklänningen för ett preggo!!! Äntligen! För 224 kr på Members klickade jag hem snyggaste spetsklänningen!! Den var dessutom stretchig så i den här kommer en fin gravidmage få plats i 🙂 Tanken var att det här skulle har festklänningen till julfesten i december men den var ju så snygg så jag hade velat ha den till fest innan dess och kanske till vardags också.. Men använder jag den till vardags så blir det så jobbigt när jag ska hitta nån festklänning sen när magen blir större… Ja, jag vet att jag är ute i extremt god tid, men jag vill ha en tajt klänning för att framhäva magen och det är inte jättelätt att hitta detta. Jag ska hålla utkik på Members efter en till spetsklänning men i en annan färg så kanske jag kan spara den till årets julfest. Hehe! Just det, vill ni också handla billigt på Members? Kommenta det här inlägget så värvar jag er!

  

Trött mammi provar klänningen.. Visst är den snygg!!

PS. Jag tidsinställde det här inlägget så att ni skulle ha nåt att läsa ikväll hehe 🙂

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.