Två fina klänningar

Jag är fortfarande på jakt efter två somriga klänningar, en till midsommar och en till sommarfesten på jobbet, men det är som att jag inte hittar något när jag väl letar… Så himla typiskt! Jag skulle helst vilja ha något blommigt till midsommar och till jobbet vill jag ha något festligt som inte är långklänning. Jag älskar långklänningar, men jag vill kunna dansa också och det är mycket lättare i kortare klänningar 🙂

Idag åkte jag en sväng till Rut & Circle i Femman för jag fick ett presentkort där när jag var på frukostevent för ett par veckor sen. Jag hittade två jättefina klänningar där, den ena var blommig och hade passat perfekt till midsommar! Men tyvärr har jag för små bröst så urringen envisades med att blotta BHn så fort jag rörde mig lite… Den andra klänningen var också jättefin och antagligen mer användbar också för den här kan jag ha både till fint och på jobbet. (Ja, vi har formella festkläder på oss där jag jobbar :D)

img_7006
img_7007

Jag gillar klänningen jag köpte jättemycket, men jag kommer inte ha den på midsommar eller sommarfesten. Det blir att leta vidare helt enkelt…

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Linn

  Hej,
  Jag undrar hur gammal Lucas var när han började sova i stor sang?
  Vi har samma sang till var dotter och vantar bara pa att hon ska blir tillräckligt stor for att flytta over henne…

  Tack,
  Linn

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Linn!
   Oj, hmm… Han började sova i den när han var 1,5 år (vi hade aldrig spjälsäng till honom), men vi samsov alltid med honom. Nu sover han själv tills jag kommer och hämtar honom när jag ska lägga mig. Han började sova själv när han var 4 år. Vi vill gärna samsova så det är därför som han inte sover själv än, men jag kan tänka mig att han hade kunnat sova i den från 2-2,5 års ålder med stödbräda på sidan. Vi använde IKEAS stödbräda och satte två ovanpå varandra.

   Hoppas mitt svar hjälpte lite även om det inte var supertydligt.
   Kram!

   Svara
 2. Ingela

  Jag har den blommiga klänningen ? Bara att sätta en liten nål vid urigningen så håller den sig ? Man kan oxå göra ett litet veck uppe vid banden. Den är superfin tycker jag. Lycka till!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh den är helt underbar! Men jag upplevde att den var ganska utspänd och tung så jag tänkte att tyget säkert skulle gå sönder efter ett tag om jag satte en säkerhetsnål i urringning… Den är verkligen superfin!! Velar fortfarande om jag inte skulle köpa den ändå 🙂 Kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här