Dagens outfit – kanontips på märkeskläder!

Just det! Jag får ju visa upp dagens outfit också! Klänningen är från Nelly. Men den har jag köpt för en ynka hundralapp via Members 🙂 Fick tipset av Fru Reinhold för ett tag sen 🙂 Ni vet ju att jag gillar att handla mycket men billigt, jag älskar att göra bra dealer 🙂 På Members säljer dom nån sorts överlager av kläder från märken så som Nelly, Elise Ryan, Vila, Fred Perry etc. Kommentera gärna om ni vill jag ska värva er dit 🙂 Gillar ni att shoppa och gillar t.ex. Nelly så kommer ni definitivt inte bli besvikna.

20150722-100920-36560473.jpg

Som sagt, kommentera inlägget om ni också vill handla märkeskläder för ynka hundralappen!

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

  1. Veronica

    Ser underbart ut Emma, njut det förtjänar ni 🙂 Maximilian skickar en bamse kram till Lucas och hoppas vi ses snart. Jag vill gärna få en inbjudan 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här