Balis flygplats stängd pga vulkanutbrott

Vi hade sån himla tur när vi flög hit. 3 dagar innan vi flög hit så fick vulkanen Mt Raung ett stort utbrott och började spy ut aska i riktning mot Balis flygplats Denpasar. Bali och 3 andra flygplatser trindades stänga pga att vulkanen spydde ut massvisa askmoln. Det var min pappa som såg detta i nyheterna och ringde mig. Jag frågade flera gånger om han inte skojar. Alltså vad är oddsen att det är vulkanutbrott 3 dagar innan vi ska åka? Och vulkanutbrott av alla saker i världen? Men nej, han skojade inte. 

Först blev jag av nån anledning exalterad, men sen infann sig allvaret och jag blev supernervös. Kollade våra reseförsäkringar och försökte hitta vad som gällde för force majure. Vad jag kom fram till var att vi förmodligen skulle förlora lite över 40 000 kr. Resan kostade 30 000 kr och två av hotellen var redan betalda och ej avbokningsbara 🙁 Jävla skit!!!

Men dagen därpå var flygplatsen öppen igen. Sen stängde den igen och öppnade. Jag pustade inte ut förrän vi äntligen landade på Bali. Fy farao vilken stressfull resa!!! 

  

Lite innan vi landade fick vi se det här från vårat flygplansfönster! Helt fantasiskt men samtidigt så otroligt läskigt och skrämmande! Vi satt i mitten på planet så vi kunde tyvärr inte ta bilden själva, bilden är lånad från @dj_clayt

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Diana (La Madre)

    OMG vilken resa, vilken grej! Läskigt juh. Vilken tur att allt gick bra, att ni inte förlorade några pengar och att ni kunde resa överhuvudtaget. Försök att ha det bäst nu.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här