Relaxar hela dagen

Vi har det riktigt härligt här på dagarna 🙂 Det här är by far the most relaxing holiday jag nånsin haft!  Vi gör nästan ingenting på dagarna mer än njuter av att bara vara. Jair surfar en stund och jag och Lucas tar allt i vår takt. Lucas får bestämma om vi ska bada vid poolen eller stranden och jag bara hänger på 😛 Hotellet ligger ju i princip på stranden (en pytteväg emellan bara) så det är inte ett dugg jobbigt att ta sig dit, inte ens för bara ett par minuter.

20150723-214502-78302822.jpg

Idag bestämde han att vi först skulle leka på den pyttelilla lekplatsen på hotellet. Det är typ en babylekplats, Lucas var nästan för stor 😛 Det finns en liten lekstuga, två små små rutschkanor och en gunga där Lucas var tvungen att hålla upp fötterna för att inte ta i marken. Lucas hade solskyddskläder på sig så han tyckte det var kul med rutschkanorna. Dom andra två barnen som kom nästan samtidigt som oss brände sig på den varma platsen som rutschkanan är gjord av och ville inte leka mer. Kommer ni ihåg det? Jag minns när jag var liten och rutschkanorna var skållheta! 

Det som Lucas tyckte var allra roligast var att gunga sin vattenflaska på den lilla gungan. Så gulligt! Det får mig att tänka på syskon <3 Lucas är helt underbar med vår gudson, vill alltid gunga hans babysitter och klappa honom på huvudet 🙂 Han är så försiktig, mycket försiktigare än man kan förvänta sig av en 2-åring!

  

Efter lekplatshänget så badade jag och Lucas i poolen en stund innan Lucas fick syn på prynadsstenarna en bit ifrån poolen. “MÅNGA STENEN”, skrek han tills jag tillslut följde med dit. Då blev vi sittande där i en halvtimme innan Lucas sa att han ville gå på stranden. Men först, en flaska välling.

  

20150723-215111-78671077.jpg

På stranden byggde vi sandslott tills ett slott råkade bli för litet. Oj, vad besvikelsen var stor! Oj vilken ledsen kille! Det gick inte att bygga fler sandslott som var stora för Lucas fortsatte bara att peka besviket på det misslyckade sandslottet. Och Gud vet vad som skulle hända om jag tog bort det för att göra ett nytt. Jag packade ihop alla våra saker och just då kom Jair. Skrutt somnade nästan i Jairs famn på vägen hem och när vi kom tillbaka somnade han i vagnen.

20150723-215344-78824439.jpg

Jag och Jair fick lite härlig egentid vid poolen och passade även på att äta gott medan Lucas sov gott i skuggan. 

20150723-220106-79266821.jpg

20150723-220153-79313206.jpg

20150723-220151-79311279.jpg

Dom två första kvällarna lämnade vi inte hotellet. Hotellet har två restauranger och nu har vi provat dom. Jag vet inte vad vi tänker göra idag, men ärligt talat så tycker jag det är fantastiskt skönt med avkopplingen. Slippa måsten om att se massa saker, äta massa saker, eller gå till massa ställen. Det jag känner att jag vill göra är få baliensisk massage, shoppa souvenirer och äta något superbaliensiskt helst med chili och gärna prova streetfood också. Jag älskar streetfood 🙂 Jag har sett massor av otroliga bilder på Bali på fantastiska platser, men jag handen på hjärtat, jag är trött och sliten, jag vill bara vila och unna mig enkla okomplicerade saker, perfekt med spa eller hur 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Diana (La Madre)

    Vilka riktigt fina bilder, det ser ju hur härligt ut som helst. Gillar bilden med haven bakom när ni är i poolen och drinken i slutet. Stenarna är supersnygga, såna vill jag ha här ute på altanen, dock vart det fel och vi har dom små stenarna. Hoppas ni får en fortsatt trevlig och fin semester. <3

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här