Pad Thai och playdate

Idag har Siranee och Tilda varit här och lagat Pad Thai på min beställning. Jag har nog bara ätit Pad Thai en gång ute, men sen Siranee lagade det första gången så har jag varit lite sugen på det jämt. Och nu som preggo så har det nästan blivit lite av en craving. Särskilt nu när jag har mått så illa idag och igår.

Precis som vanligt så blev det god mat och gott sällskap. Barnen lekte som vanligt. Idag var det mest poppis att kasta badbollar upp i luften och köra efter varandra med bil. Men det blev också en hel del kramar, så mysiga våra gosungar!

Nu är jag helt slut, sov ju inte så bra inatt så jag håller faktiskt på att somna här under tiden jag skriver hehe 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Playdate & preggo-Pad thai - Thaimorsan

    […] jag och det var ok. Och så hon började igen, det var nåt med ”leka hemma Lucas”. Emma och jag pratade om playdate efter förskolan och det fick bli hemma hos de då som Tilda ville […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här